6OKT2021

God uppslutning på Upplands-Bro kommuns Nyföretagarlunch

Det var många som hade hörsammat möjligheten att delta på Nyföretagarlunchen på Bro Hof Slotts restaurang under onsdagen. Förutom en intagande miljö, god mat och service serverades också goda råd och tips från Upplands-Bro kommun, Företagarna, NyföretagarCentrum Sverige, Damernas affärsnätverk och Almi Stockholm Sörmland.

På programmet stod också presentation från Martin Sahlqvist från Sahlqvist Marknadsutveckling AB som delade med sig av sin resa från en idé som mognat under lång tid till att under 2019 förverkliga sina drömmar tack vare stöd från NyföretagarCentrum.

Nyföretagarlunchen ges för att alla nystartade och nyetablerade företag i Upplands-Bro kommun ska känna sig varmt välkomna och ges goda förutsättningar för tillväxt.

Relaterade nyheter

  • 25 OKT 2021
    Sedan en längre tid tillbaka arbetar Upplands-Bro kraftfullt med att skapa en säker och trygg kommun. I september 2019 påbörjade säkerhetsföretaget Rapid ett bevakningsuppdrag från Upplands-Bro kommun och Upplands-Brohus. Väktarna...
  • 25 OKT 2021
    – Jag precis har tagit del av tingsrättens dom och konstaterar att man inte har funnit att Kungsängenbolaget har kunnat påvisa några omständigheter för att fastighetsöverlåtelseavtalet är oskäligt, det lämnas utan avseende, säger Ida...
  • 21 OKT 2021
    Här hittar du årets höstlovsprogram med massor av roliga aktiviteter. Fler aktiviteter kommer publiceras löpande, trevligt lov!
Upp