29SEP2021

Upphandlingsskola – nytt erbjudande till företagen i Upplands-Bro

Upplands-Bro kommun var väl representerat när Företagarna Upplands-Bro arrangerade möte i Ekeby i Bro på tisdagen. Här presenterades också första steget till kommunens nya upphandlingsskola.

Mötesdeltagarna fick vid ett och samma tillfälle möjlighet att träffa näringslivschefen Katarina Barter, samhällsbyggnadschef Thomas Lenell och upphandlingschef Mattias Wiberg och höra om allas uppdrag.

Näringslivsfrågorna är högt prioriterade i kommunen. Samhällsbyggnad och näringsliv kommer att arbeta tätt ihop för att bistå företagen med en effektiv etablerings- och tillsynsprocess samt ett gott bemötande.

Upphandlingschef Mattias Wiberg berättade om begränsningar och möjligheter med offentlig upphandling, och tydliggjorde innehållet i lagen om offentlig upphandling, LOU.

Under mötet presenterades en ny upphandlingsskola, som nu erbjuds till företagare. Som ett första steg ska man i närtid kunna boka tid med kommunens upphandlare för att lära sig mer om detta.

Relaterade nyheter

  • 25 OKT 2021
    Sedan en längre tid tillbaka arbetar Upplands-Bro kraftfullt med att skapa en säker och trygg kommun. I september 2019 påbörjade säkerhetsföretaget Rapid ett bevakningsuppdrag från Upplands-Bro kommun och Upplands-Brohus. Väktarna...
  • 25 OKT 2021
    – Jag precis har tagit del av tingsrättens dom och konstaterar att man inte har funnit att Kungsängenbolaget har kunnat påvisa några omständigheter för att fastighetsöverlåtelseavtalet är oskäligt, det lämnas utan avseende, säger Ida...
  • 21 OKT 2021
    Här hittar du årets höstlovsprogram med massor av roliga aktiviteter. Fler aktiviteter kommer publiceras löpande, trevligt lov!
Upp