29SEP2021

Upphandlingsskola – nytt erbjudande till företagen i Upplands-Bro

Upplands-Bro kommun var väl representerat när Företagarna Upplands-Bro arrangerade möte i Ekeby i Bro på tisdagen. Här presenterades också första steget till kommunens nya upphandlingsskola.

Mötesdeltagarna fick vid ett och samma tillfälle möjlighet att träffa näringslivschefen Katarina Barter, samhällsbyggnadschef Thomas Lenell och upphandlingschef Mattias Wiberg och höra om allas uppdrag.

Näringslivsfrågorna är högt prioriterade i kommunen. Samhällsbyggnad och näringsliv kommer att arbeta tätt ihop för att bistå företagen med en effektiv etablerings- och tillsynsprocess samt ett gott bemötande.

Upphandlingschef Mattias Wiberg berättade om begränsningar och möjligheter med offentlig upphandling, och tydliggjorde innehållet i lagen om offentlig upphandling, LOU.

Under mötet presenterades en ny upphandlingsskola, som nu erbjuds till företagare. Som ett första steg ska man i närtid kunna boka tid med kommunens upphandlare för att lära sig mer om detta.

Relaterade nyheter

  • 18 MAJ 2022
    Upplands-Bro kommun erbjuder familjerådgivning, riktat till par, som en del i den kommunala servicen. Man kan också få hjälp i sin relation till vuxna barn. De rådgivande samtalen är subventionerade, det första mötet är gratis och...
  • 18 MAJ 2022
    För ett år sedan skrev cykelentusiasten Melvin Johansson ett brev till kommunen och frågade om hjälp med att bygga en dirtcykelbana bakom Lillsjöskolan i Kungsängen. På tisdagen invigdes banan av Kultur- och fritidsnämndens ordförande...
  • 18 MAJ 2022
    Upplands-Bro kommun ska utreda möjligheten att utveckla Kungsängens IP med utökade möjligheter till idrott, fritidsaktiviteter och som mötesplats. Tillsammans med Svenska Fotbollförbundet (SvFF) och Hemsö fastighets AB avser Upplands-Bro...
Upp