21SEP2021

Vi lyssnar på Upplands-Bro kommuns näringsliv

Med start den här veckan kommer Upplands-Bro kommuns närmare 2 500 företag att kontaktas av näringslivsavdelningen. Satsningen är ytterligare en del i arbetet att lyssna in företagens behov, informera om det arbete som redan sker och de mötesplatser som finns.

Det är Ayelen Dojorti Castro och Joel Dosi Roosvall som kommer att ringa runt till företagen i Upplands-Bro kommun. Målet är främst att knyta kontakter, lyssna in vilka frågor som är viktigast att fokusera på för kommunen – men också att berätta om det arbete som redan sker och berätta hur man får mer information om det som berör mest.

Ayelen Dojorti Castro har närmast framgångsrikt projektlett feriejobben i Upplands-Bro kommun. Joel Dosi Roosvall har bakgrund som statsvetare, har jobbat på Berättarministeriet samt varit skolnätverkssamordnare på Svenskt Näringsliv.

-Vi är mycket glada för att Ayelen och Joel är här, säger näringslivschef Katarina Barter. Deras samlade kompetens kommer att bistå oss på bästa sätt med att öka samarbetet med kommunens näringsliv. Vi hoppas att företagen ska uppskatta den här möjligheten till direkt påverkan.

Relaterade nyheter

  • 25 OKT 2021
    Sedan en längre tid tillbaka arbetar Upplands-Bro kraftfullt med att skapa en säker och trygg kommun. I september 2019 påbörjade säkerhetsföretaget Rapid ett bevakningsuppdrag från Upplands-Bro kommun och Upplands-Brohus. Väktarna...
  • 25 OKT 2021
    – Jag precis har tagit del av tingsrättens dom och konstaterar att man inte har funnit att Kungsängenbolaget har kunnat påvisa några omständigheter för att fastighetsöverlåtelseavtalet är oskäligt, det lämnas utan avseende, säger Ida...
  • 21 OKT 2021
    Här hittar du årets höstlovsprogram med massor av roliga aktiviteter. Fler aktiviteter kommer publiceras löpande, trevligt lov!
Upp