20SEP2021

Säsongsstart för kommunens podd Bättre Tillsammans

Nu rullar fjärde säsongen i gång av kommunens egen podd: Bättre Tillsammans – en podd om hållbarhet. Här deltar lokala profiler, både kommunanställda och andra, och diskuterar ämnen som är viktiga på vägen mot ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt hållbart samhälle. Lyssna gärna!

Kollage med åtta personer samt texten "Bättre Tillsammans, hållbart helt enkelt."

Säsong 4 av kommunens podd är nu igång.

I säsongens första avsnitt gästar Fredrik Molin, vice VD på Rapid, som är det väktarbolag kommunen anlitar. Uppdraget är lite unikt i sitt slag, det ingår nämligen både traditionella väktaruppgifter och att arbeta förebyggande i samverkan med kommunen och andra aktörer.

Bild på en man med skägg.

Fredrik Molin.

Hör Fredrik Molin, själv Upplands-Brobo, berätta om det han beskriver som ”väktare 2.0 och framtidens lösning”.

Bättre Tillsammans hittar du på ett flertal poddplattformar, det går även att lyssna direkt från kommunens webb.

Relaterade nyheter

  • 18 MAJ 2022
    Upplands-Bro kommun erbjuder familjerådgivning, riktat till par, som en del i den kommunala servicen. Man kan också få hjälp i sin relation till vuxna barn. De rådgivande samtalen är subventionerade, det första mötet är gratis och...
  • 17 MAJ 2022
    Hur skapar man förutsättningar för ett gott och hållbart ledarskap inom en organinsation, som en kommun? Och finns det något att lära av Schibboleteffekten?
  • 16 MAJ 2022
    Vad tycker du att kommunen och polisen bör jobba med när det handlar om trygghet och säkerhet i Upplands-Bro? Kommunen och lokalpolisen håller gemensamt ett antal medborgardialoger under våren för att prata om trygghet och säkerhet...
Upp