17SEP2021

Företagsbesök på Bro Stationshus

Ett tätare samarbete mellan näringslivet och skolan i Upplands-Bro var ett av ämnena som diskuterades på fredagens företagsbesök i Bro Stationshus. Maria Brofalk berättade för näringslivschef Katarina Barter om sitt företag och pratade sig varm för den goda stämningen mellan företagarna i Upplands-Bro.

Maria Brofalk driver sedan 20 år tillbaka Floristhörnan i Bro centrum. Sedan hösten 2020 driver hon även sin verksamhet i det gamla stationshuset i Bro – med kombinerad café- och butiksverksamhet. Starten mitt under pandemin hade sina utmaningar, men de har övervunnits.

-Vi behöver platser att träffas på igen, och därför börjar vi med föreläsningskvällar här under hösten, säger Maria Brofalk. Första tillfället är på måndag den 20 september, klockan 18.30, då Daniel Riesterer som driver Ådö säteri kommer och pratar om var maten kommer ifrån. Ingen kostnad för föredraget, men enbart 20 platser, så föranmälan till mig behövs.

Relaterade nyheter

  • 25 OKT 2021
    Sedan en längre tid tillbaka arbetar Upplands-Bro kraftfullt med att skapa en säker och trygg kommun. I september 2019 påbörjade säkerhetsföretaget Rapid ett bevakningsuppdrag från Upplands-Bro kommun och Upplands-Brohus. Väktarna...
  • 25 OKT 2021
    – Jag precis har tagit del av tingsrättens dom och konstaterar att man inte har funnit att Kungsängenbolaget har kunnat påvisa några omständigheter för att fastighetsöverlåtelseavtalet är oskäligt, det lämnas utan avseende, säger Ida...
  • 21 OKT 2021
    Här hittar du årets höstlovsprogram med massor av roliga aktiviteter. Fler aktiviteter kommer publiceras löpande, trevligt lov!
Upp