10SEP2021

Näringslivet i fokus på promenadmöte vid Öråkers gård

Under fredagseftermiddagen var det premiär för walk-and-talk-möte med näringslivsfokus i Upplands-Bro kommun. Näringslivschef Katarina Barter stod för inbjudan och ett drygt 20-tal företagare, politiker och tjänstemän strålande samman.

Förutom goda och givande diskussioner bjöd mötet på en härlig rundtur runt Lennartsnäs. Promenadstråket gick även förbi tre större bronsåldersrösen samt ett gravfält från äldre järnåldern. Rösena är bland de större i Mälardalen. Ebba Horn, Öråkers gård, berättade även om alla de hållbarhetssatsningar som sker i närområdet.

Walk-and-talk är en av alla mötesarenor som är till för att öka samarbetet mellan Upplands-Bro kommun och det lokala näringslivet.

Relaterade nyheter

  • 5 AUG 2022
    Torsdagen den 4 augusti ställdes ett tivoli upp vid Stjärnparken i Bro. Tivolit kom till Bro med anledning av en filminspelning. Allmänheten bjöds in för att njuta av tivolits attraktioner och samtidigt vara statister i den svenska...
  • 5 AUG 2022
    Torsdagen den 4 augusti invigdes de nya gungorna i Stjärnparken, i Bro. På plats var Brobor i alla åldrar samt kultur- och fritidsnämndens ordförande Mattias Petersson Ersoy (C), som klippte bandet och bjöd in till att gunga.
  • 3 AUG 2022
    Moonga Simba, från Bro, har hela livet haft ett mål: att bli bäst på fotboll. Idag, 22 år gammal, spelar han i Allsvenskan och har siktet på den absoluta fotbollstoppen. Hör honom berätta i avsnitt 34 av Bättre Tillsammans Sommar...
Upp