3SEP2021

Kungsängens konsthall blir del av Stockholm Art Trail

Med Stockholm Art Trail vill Stockholms läns museum locka konstpubliken till länets konsthallar. Startskottet gick den 1 september. Detta är ett sätt att sprida kunskap om en del av all den fantastiska kultur som finns i länet.

Illustration med texten

Från 1 september till 31 oktober kommer Kungsängens Konsthall att fyllas med besökare från alla håll och kanter i Stockholm tack vare kommunens medverkan i Stockholm Art Trail.

Det är ett initiativ från Stockholms läns museum där lokala konsthallar i kommunerna runt hela Stockholms län får en chans att lyfta varandra.

Samtliga besökare vid Kungsängens Konsthall kommer under denna period att få ta del av presentationsutställning inför Konstrundan 2021 och utställningen Ana Maria Almada de Alvarez: Corpus Tensile.

Relaterade nyheter

  • 28 AUG 2021
    Målningar, skulpturer, textil och mer därtill. 64 konstnärer och konsthantverkare deltar i årets konstrunda i Upplands-Bro. Från lördag 28 augusti kan du se verk från varje deltagare i en gemensam presentationsutställning i konsthallen...
  • 20 AUG 2021
    Under den gångna veckan har barn och unga fått möjligheten att använda sin kreativitet i Stjärnparken, i Bro. Detta tack vare en ny konstworkshop, Ungdomarnas Konstklubb (UKK).
  • 18 AUG 2021
    Måndag 23 augusti ska det avgöras vem som vinner riksfinalen av årets Funkisfestival. I Upplands-Bro håller vi alla tummar för Ella, vår vinnare i den lokala tävlingen.
Upp