2SEP2021

Välbesökt Näringslivsfrukost i Bro Park

 Uppstart var temat för höstens första Näringslivsfrukost. Ett femtiotal företagare samlades på torsdagsmorgonen i Bro Park för att ta del av inriktning för ny näringslivsstrategi och premiärvisning av kommunens nya näringslivsfilm.


Kommunstyrelsens ordförande, Fredrik Kjos (M), hälsade välkommen och sedan följde korta presentationer av Karin Sidén från Damernas affärsnätverk samt Birgitta Dickson, från Företagarna Upplands-Bro. Katarina Barter, näringslivschef i kommunen sammanfattade i korta drag inriktningen för den nya näringslivsstrategin, som beslutas i september:

-Näringslivet ska ha en naturlig del i hela kommunens arbete och vi lägger tungt fokus på att öka samarbetet än mer, mellan näringslivet och kommunen, för att tillsammans utveckla företagsklimatet till det allra bästa.

Stefan Ekström från Vinden AB, berättade kort om företagets resa från start till idag. Ett företag med fokus på transport och förvaring där den som anlitar dess tjänster kan sköta sitt förråd av saker via en app. Vinden är etablerat i Brunna, där man hittat bra utrymmen, nära Stockholm, för att växa.

Katarina Barter, näringslivschef i Upplands-Bro kommun och Stefan Ekström, COO, Vinden AB.

Relaterade nyheter

  • 27 JAN 2022
    Torsdagen den 27 januari är det hemtjänstens dag i Sverige. En dag då den viktiga hemtjänsten uppmärksammas på olika vis runt om i landet. Vad kan vara bättre än att presentera några av de hjältar som arbetar inom hemtjänsten i Upplands-Bro...
  • 27 JAN 2022
    Normkritik, mångfald och inkludering är teman i en utbildning som ett antal föreningar deltog i förra året. Nu har lärdomar och praktiska tips sammanställts i handboken Förening för alla. Den kommer samtliga föreningar med barn- och...
  • 27 JAN 2022
    Varje år utser kommunen årets Upplands-Broare. Priset går till en eller flera personer som agerat god förebild för andra. Låter det som någon du känner? Nominera nu! Senast 20 februari 2022 behöver vi din nominering.
Upp