30AUG2021

Kronprinsessparet på digitalt besök i Upplands-Bro

Under måndagen tog kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos emot kronprinsessan Viktoria och prins Daniel i ett digitalt möte. Samtalet handlade om kommunens utveckling, näringsliv och hur Upplands-Bro ställer om sitt arbete för en hållbar värld.

En man och en kvinna på en skärm, samt en man infäll på en liten bild i nedre högra hörnet.

Prins Daniel och kronprisessan Victoria i samtal med kommunstyreslens ordförande Fredrik Kjos.

Under mötet med kronprinsessparet berättade kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos (M) bland annat om kommunens utveckling och det strategiska arbetet för ett hållbart och attraktivt företagsklimat.

Han beskrev den långsiktiga satsningen på Omdaning Bro, där social hållbarhet står i fokus, vilket kronprinsessparet tyckte var mycket intressant.

– Det var ett givande samtal och jag är glad över att ha fått dela med mig av vår vision om ett ännu attraktivare, tryggare och hållbart Upplands-Bro där fokus ligger på att höja kvaliteten på allt vi gör med fortsatt ordning och reda i ekonomin, säger Fredrik Kjos.

Avslutningsvis passade Fredrik Kjos på att bjuda in kronprinsessparet till vackra Upplands-Bro. En inbjudan som togs emot positivt och där kronprinsessparet uttryckte en vilja att besöka och se på Omdaning Bro framöver.

Relaterade nyheter

  • 28 JAN 2022
    Ett mycket gott företagsklimat, högt betyg för bra bemötande av kommunens tjänstepersoner och hela 78,6 procent av eleverna i årskurs 9 som är nöjda med sin skola. Det är några av höjdpunkterna för Upplands-Bro kommun i Sveriges Kommuner...
  • 27 JAN 2022
    Varje år utser kommunen årets Upplands-Broare. Priset går till en eller flera personer som agerat god förebild för andra. Låter det som någon du känner? Nominera nu! Senast 20 februari 2022 behöver vi din nominering.
  • 17 JAN 2022
    Just nu är det ett ansträngt läge i flera av kommunens skolor och förskolor på grund av hög sjukfrånvaro i personalen. Vi behöver tillsammans hålla nere smittspridningen genom att följa myndigheternas rekommendationer.
Upp