25AUG2021

Möte om fördjupad översiktsplan för Bro flyttas fram till 1 september

Just nu är förslaget om fördjupad översiktsplan för Bro ute för granskning. Ett öppet informationsmöte var planerat till torsdag 26 augusti på Bro torg. Men på grund av att det enligt väderprognosen väntas regn, flyttas mötet fram till onsdag den 1 september.

Flygbild, Bro torg.

Bro centrum.

Förslaget om fördjupad översiktsplan, FÖP, för Bro är på granskning sedan 7 juni fram till och med 30 september. Under den perioden har allmänheten möjlighet att tycka till om förslaget.

Ett öppet informationsmöte hölls i juni och ett andra möte har varit planerat till torsdagen 26 augusti. Mötet hålls utomhus för att minska risken för smittspridning. På grund väderprognosen flyttas det nu alltså fram till veckan efter, till onsdagen 1 september.

Välkommen då!

Informationsmöte om FÖP Bro

När? Onsdag 1 september klockan 18-20.

Var? Bro torg, utanför Brohuset.

Här kan du läsa mer om arbetet med FÖP Bro och FÖP Kungsängen.

Tyck till!

Vi vill veta vad du tycker om förslaget. Perioden för granskning är 7 juni till och med 30 september. Då kan den som vill skicka in sina synpunkter till kommunen. Ange diarienummer KS 18/0015, namn och adress.

E-post: kommunstyrelsen@upplands-bro.se

Post: Upplands-Bro kommun, Kommunstyrelsen, 196 81 Kungsängen

Relaterade nyheter

  • 17 JAN 2022
    Just nu är det ett ansträngt läge i flera av kommunens skolor och förskolor på grund av hög sjukfrånvaro i personalen. Vi behöver tillsammans hålla nere smittspridningen genom att följa myndigheternas rekommendationer.
  • 14 JAN 2022
    Med vaken blick söker de av allt de ser genom bilrutan. De känner varje område i Upplands-Bro kommun precis lika bra som de känner varandra. I tio år har KG Sjöblom och Tomas Arvén rattat Grannstödsbilen i Upplands-Bro kommun ihop....
  • 13 JAN 2022
    Upplands-Bro kommun har den senaste tiden fått in flera synpunkter och flera goda förslag på kommunens ordningsföreskrifter, som bland annat reglerar fyrverkerier på offentlig plats.
Upp