23AUG2021

Nytt postombud i Bro från den 8 november

Samarbetet mellan ICA Supermarket Bro och PostNord upphör att gälla den 20 september.

Man arbetar just nu för en permanent lösning för de boende i Bro, och enligt PostNord kommer den att vara på plats från den 8 november.

PostNord har skapat en tillfällig lösning, under tiden från den 20 september till den 8 november, genom att de boende i Bro kommer att kunna hämta ut sina paket på Direkten i Kallhäll.

PostNord kommer i närtid att skicka ut brev till alla hushåll som berörs av detta, med detaljerad information var man kan vända sig för att lösa sina postärenden under tiden fram till dess att den permanenta lösningen är igång.

För frågor hänvisas till PostNord presstjänst: 010-436 10 10.

Relaterade nyheter

  • 25 OKT 2021
    Sedan en längre tid tillbaka arbetar Upplands-Bro kraftfullt med att skapa en säker och trygg kommun. I september 2019 påbörjade säkerhetsföretaget Rapid ett bevakningsuppdrag från Upplands-Bro kommun och Upplands-Brohus. Väktarna...
  • 25 OKT 2021
    – Jag precis har tagit del av tingsrättens dom och konstaterar att man inte har funnit att Kungsängenbolaget har kunnat påvisa några omständigheter för att fastighetsöverlåtelseavtalet är oskäligt, det lämnas utan avseende, säger Ida...
  • 21 OKT 2021
    Här hittar du årets höstlovsprogram med massor av roliga aktiviteter. Fler aktiviteter kommer publiceras löpande, trevligt lov!
Upp