29JUL2021

PostNord arbetar för högtryck för att hitta nytt ombud i Bro

Arbetet med att hitta ett nytt postombud i Bro sker för fullt just nu hos PostNord. Det nuvarande postombudet har sagt upp avtalet med PostNord, det går ut i september.

Enligt PostNords presstjänst arbetar man för fullt för att hitta en annan lösning, man har förfrågningar ute hos ett antal andra aktörer i närområdet.

-Just nu kommer boende på postnummer 197 32-35 att få hämta sina paket och rek i Bålsta. Detta tills vi hittat en lösning för dessa postnummer i Bro, säger Anna Kjellander, pressansvarig på PostNord. Vi vill såklart att mottagare ska få en god service och hoppas kunna hitta en bra partner i Bro så snart som möjligt.

När PostNord letar efter nya ombud är det några olika kriterier som ska uppfyllas, bland annat bör butiken ha god plats för försändelser och stabil ekonomi så att man vet att det är en långsiktig lösning.

-Vill man som mottagare få ett annat leveransalternativ, till exempel hemleverans, finns olika valmöjligheter i de flesta e-handelsföretags checkouter, säger Anna Kjellander.

För ytterligare frågor hänvisas till PostNord presstjänst: 010-436 10 10.

Relaterade nyheter

  • 25 OKT 2021
    Sedan en längre tid tillbaka arbetar Upplands-Bro kraftfullt med att skapa en säker och trygg kommun. I september 2019 påbörjade säkerhetsföretaget Rapid ett bevakningsuppdrag från Upplands-Bro kommun och Upplands-Brohus. Väktarna...
  • 25 OKT 2021
    – Jag precis har tagit del av tingsrättens dom och konstaterar att man inte har funnit att Kungsängenbolaget har kunnat påvisa några omständigheter för att fastighetsöverlåtelseavtalet är oskäligt, det lämnas utan avseende, säger Ida...
  • 21 OKT 2021
    Här hittar du årets höstlovsprogram med massor av roliga aktiviteter. Fler aktiviteter kommer publiceras löpande, trevligt lov!
Upp