23JUL2021

Soliga sommaraktiviteter i Bro centrum

Hoppborg för de minsta barnen, vattenballonglekar för de litet större och bingotävling för de vuxna. Sommaraktiviteterna i Bro centrum idag fredag, lockade som vanligt många besökare.

Pappa Jonas Berg höll ett vakande öga när barnen Elvis och Ella provade hoppborgen i Bro centrum.

I kön fram till hoppborgen väntade Jonas Berg, boende i Bro. Barnen Elvis och Ella ville prova hoppborgen en stund.

-Det är bra att det finns aktiviteter i Bro hela sommaren. Elvis och Ella hade hört att det skulle finnas hoppborg här idag, det är därför vi är här. Sen är det bra att finns kaffe också – för pappa, säger Jonas Berg.

Många besökare passade också på att påverka framtidens Bro, genom att svara på frågor om hur de vill se området utvecklas.

Nästa fredag, den 30 juli, är det sommaraktiviteter i Stjärnparken, den 6 augusti i Bro Centrum och den 13 augusti vid Bro Torg.

Relaterade nyheter

  • 5 AUG 2022
    Torsdagen den 4 augusti ställdes ett tivoli upp vid Stjärnparken i Bro. Tivolit kom till Bro med anledning av en filminspelning. Allmänheten bjöds in för att njuta av tivolits attraktioner och samtidigt vara statister i den svenska...
  • 5 AUG 2022
    Torsdagen den 4 augusti invigdes de nya gungorna i Stjärnparken, i Bro. På plats var Brobor i alla åldrar samt kultur- och fritidsnämndens ordförande Mattias Petersson Ersoy (C), som klippte bandet och bjöd in till att gunga.
  • 3 AUG 2022
    Moonga Simba, från Bro, har hela livet haft ett mål: att bli bäst på fotboll. Idag, 22 år gammal, spelar han i Allsvenskan och har siktet på den absoluta fotbollstoppen. Hör honom berätta i avsnitt 34 av Bättre Tillsammans Sommar...
Upp