19JUN2021

Nyinvigning av Björknäs camping!

Nyöppningen av Björknäs camping har invigts officiellt. Både campingen och Björknäs badplats, som ligger i direkt anslutning, har fräschats upp inför semestersäsongen.

Björknäs camping på vackra Ådöhalvön i Upplands-Bro har nypremiär i år, nu i kommunens regi. Som så ofta den senaste tiden gjordes invigningen med en film som du kan se här ovan.

Kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos (M) klippte bandet och höll ett kort tal. Han hoppas att besökare från både när och fjärran ska upptäcka Björknäs camping och badplats.

– Även den här sommaren kommer vi i stor utsträckning att tillbringa på hemmaplan. Många känner till vilken pärla det här är och jag hoppas att ännu fler ska upptäcka den nu, säger han.

Även Mattias Peterson (C), kultur- och fritidsnämndens ordförande var på plats för invigningen.

– Jag brukade komma hit och bada när jag var liten. Det är en vacker plats och det är fint att se vilket lyft både campingen och badplatsen har fått inför den här sommaren, säger han.

Tre personer, en klipper ett blågult band.

Kultur- och fritidsnämndens ordförande Mattias Peterson (C) och kultur- och fritidschef Hannah Rydstedt Nencioni höll det blågula bandet som klipptes av kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos (M).

Relaterade nyheter

  • 21 OKT 2021
    Här hittar du årets höstlovsprogram med massor av roliga aktiviteter. Fler aktiviteter kommer publiceras löpande, trevligt lov!
  • 28 SEP 2021
    Nu är det klart vilken som blir Årets Upplands-Broförening 2021. Det nyinstiftade priset går till Tibble Sjöscoutkår. Det beslutade Kultur- och fritidsnämnden på sitt sammanträde 28 september.
  • 3 SEP 2021
    Med Stockholm Art Trail vill Stockholms läns museum locka konstpubliken till länets konsthallar. Startskottet gick den 1 september. Detta är ett sätt att sprida kunskap om en del av all den fantastiska kultur som finns i länet.
Upp