16JUN2021

Dags att nominera: Årets Upplands-Broförening och Årets jämställdhetsbonus!

Varje år delar kommunen ut priser till föreningar som har sitt säte och är verksamma i Upplands-Bro. Utmärkelsen Årets Upplands-Broförening går till en förening som gjort en värdefull insats och Årets jämställdhetsbonus delas ut för gott arbete för jämställdhet i föreningens verksamhet.

Collage fyra bilder, ridning, fotboll, akvareller, fiolspelare

Det finns ett rikt föreningsliv i Upplands-Bro.

Årets Upplands-Broförening

För att kunna nomineras måste föreningen både ha sitt säte och vara verksam i Upplands-Bro kommun. Nominering samt motivering görs via en e-tjänst. Priset delas ut på Kultur- och fritidsnämndens sammanträde i september 2021.

Nominera senast 15 augusti 2021!

Läs mer och nominera här.

Årets jämställdhetsbonus

Bonusen går till en eller flera föreningar som under 2021 har gjort en extra insats för jämställdhetsarbetet. För att kunna nomineras måste föreningen både ha sitt säte och vara verksam i Upplands-Bro kommun. Nominering samt motivering lämnas via en e-tjänst. Beslut tas i Kultur- och fritidsnämnden den 8 december 2021.

Nominera senast 31 oktober 2021!

Läs mer och nominera här.

Relaterade nyheter

  • 21 OKT 2021
    Här hittar du årets höstlovsprogram med massor av roliga aktiviteter. Fler aktiviteter kommer publiceras löpande, trevligt lov!
  • 28 SEP 2021
    Nu är det klart vilken som blir Årets Upplands-Broförening 2021. Det nyinstiftade priset går till Tibble Sjöscoutkår. Det beslutade Kultur- och fritidsnämnden på sitt sammanträde 28 september.
  • 3 SEP 2021
    Med Stockholm Art Trail vill Stockholms läns museum locka konstpubliken till länets konsthallar. Startskottet gick den 1 september. Detta är ett sätt att sprida kunskap om en del av all den fantastiska kultur som finns i länet.
Upp