3JUN2021

Spontanaktiviteter utomhus ordnas i Bro i sommar

Under sommaren ska aktiviteter ordnas på platser runt om i kommunen, framför allt i Bro. Tanken är att barn, unga och vuxna ska kunna delta spontant. En eventkoordinator upphandlas nu för att hålla i programmet.

Collage: Bro, schack, ritblock och pennor, foodtruck.

Ovanligt många väntas även i år tillbringa sommaren på hemmaplan. Kommunen planerar många aktiviteter, för olika åldersgrupper. Ofta pågår de under specifika veckor och man deltar under bestämda tider.

Som komplement planeras nu för mer spontana aktiviteter runt om i kommunen. Fokus kommer att vara Bro, som en del av projektet Omdaning Bro, där social hållbarhet och deltagande är viktiga faktorer.

Vad det blir för slags aktiviteter är inte helt bestämt, men det kan röra sig om lekar, tävlingar, information, foodtrucks. Syftet är att det ska hända saker i området.

En del aktiviteter kommer sommarjobbande ungdomar att hålla i.

Så håll utkik, alla invånare välkomnas att vara med och fira sommaren tillsammans!

Relaterade nyheter

  • 21 OKT 2021
    Här hittar du årets höstlovsprogram med massor av roliga aktiviteter. Fler aktiviteter kommer publiceras löpande, trevligt lov!
  • 28 SEP 2021
    Nu är det klart vilken som blir Årets Upplands-Broförening 2021. Det nyinstiftade priset går till Tibble Sjöscoutkår. Det beslutade Kultur- och fritidsnämnden på sitt sammanträde 28 september.
  • 3 SEP 2021
    Med Stockholm Art Trail vill Stockholms läns museum locka konstpubliken till länets konsthallar. Startskottet gick den 1 september. Detta är ett sätt att sprida kunskap om en del av all den fantastiska kultur som finns i länet.
Upp