1JUN2021

Semesterfirare välkomnas till Björknäs camping i Upplands-Bro

Nära naturen, nära vattnet och nära Stockholm. Björknäs camping på vackra Ådöhalvön i Upplands-Bro är en pärla. Sommaren 2021 är det nypremiär för campingen, som nu öppnas i kommunens regi.

Collage, sjö, barn i husbil, korvgrillning.

Björknäs camping är en naturcamping för gäster med husvagn eller husbil. Här bor man i anslutning till strandbad, minigolfbana och kajakuthyrning. I år är det nypremiär och campingen, som har varit stängd i sex år, öppnar åter upp för semesterfirare.

– Björknäs camping och dess omgivning är en otroligt vacker och idyllisk del av vår fina kommun, med många kvaliteter. Jag är glad att den nu blir tillgänglig både för våra invånare och besökande gäster, säger Fredrik Kjos (M), kommunstyrelsens ordförande.

Säsongen sträcker sig från 14 juni till 12 september. Här finns 25 bokningsbara platser, varav några går att boka hela säsongen.

– Våra besökare kan njuta av strand och natur vid campingen. De har nära till service i både Bro och Kungsängen och vill man uppleva storstan så tar man sig enkelt in till Stockholm city via E18 eller med kollektivtrafik, säger Hannah Rydstedt Nencioni, kultur- och fritidschef.

 

Relaterade nyheter

  • 3 SEP 2021
    Med Stockholm Art Trail vill Stockholms läns museum locka konstpubliken till länets konsthallar. Startskottet gick den 1 september. Detta är ett sätt att sprida kunskap om en del av all den fantastiska kultur som finns i länet.
  • 28 AUG 2021
    Målningar, skulpturer, textil och mer därtill. 64 konstnärer och konsthantverkare deltar i årets konstrunda i Upplands-Bro. Från lördag 28 augusti kan du se verk från varje deltagare i en gemensam presentationsutställning i konsthallen...
  • 20 AUG 2021
    Under den gångna veckan har barn och unga fått möjligheten att använda sin kreativitet i Stjärnparken, i Bro. Detta tack vare en ny konstworkshop, Ungdomarnas Konstklubb (UKK).
Upp