1JUN2021

Semesterfirare välkomnas till Björknäs camping i Upplands-Bro

Nära naturen, nära vattnet och nära Stockholm. Björknäs camping på vackra Ådöhalvön i Upplands-Bro är en pärla. Sommaren 2021 är det nypremiär för campingen, som nu öppnas i kommunens regi.

Collage, sjö, barn i husbil, korvgrillning.

Björknäs camping är en naturcamping för gäster med husvagn eller husbil. Här bor man i anslutning till strandbad, minigolfbana och kajakuthyrning. I år är det nypremiär och campingen, som har varit stängd i sex år, öppnar åter upp för semesterfirare.

– Björknäs camping och dess omgivning är en otroligt vacker och idyllisk del av vår fina kommun, med många kvaliteter. Jag är glad att den nu blir tillgänglig både för våra invånare och besökande gäster, säger Fredrik Kjos (M), kommunstyrelsens ordförande.

Säsongen sträcker sig från 14 juni till 12 september. Här finns 25 bokningsbara platser, varav några går att boka hela säsongen.

– Våra besökare kan njuta av strand och natur vid campingen. De har nära till service i både Bro och Kungsängen och vill man uppleva storstan så tar man sig enkelt in till Stockholm city via E18 eller med kollektivtrafik, säger Hannah Rydstedt Nencioni, kultur- och fritidschef.

 

Relaterade nyheter

  • 17 JUN 2022
    I slutet av augusti och början av september arrangerar kommunen festligheter för stora och små på torgen i Bro och Kungsängen. Deltar gör föreningar, lokala företag, politiker och kommunens verksamheter. Välkommen till två dagars trevliga...
  • 14 JUN 2022
    Vattentemperatur, trängsel, antal lediga P-platser och mer. Badplatsen vid Lillsjön är numera uppkopplad mot kommunens webb så att du i realtid kan se status på flera parametrar. Nu kan du planera ditt besök så att det blir som det...
  • 7 JUN 2022
    Här hittar du årets sommarlovsprogram med massor av roliga saker att hitta på. Aktiviteter kommer att publiceras löpande på den här sidan under hela sommaren, så håll koll här!
Upp