28MAJ2021

Elever på Upplands-Brogymnasiet välkomnas tillbaka till skolan

Från och med måndagen den 31 maj sker all undervisning åter på plats på Upplands-Brogymnasiet. Alla elever hälsas varmt välkomna tillbaka!

Med anledning av de ändrade restriktionerna och den minskade smittspridning kan undervisning åter ske på plats på Upplands-Brogymnasiet. Från och med måndag 31 maj och resten av terminen sker undervisning åter i skolans lokaler.

 • - Det känns bra att terminen kan sluta med att alla åter är på plats i skolan, elever, lärare och övrig personal. Alla har varit disciplinerade och bidragit till att hålla smittspridningen nere, vilket vi vill rikta ett stort tack till er alla för! Framöver ska vi fokusera på att alla ska få hjälp att komma ikapp det man eventuellt missat. Vi hoppas att alla får ett skönt välbehövligt och sommarlov, säger Lisa Edwards (C), ordförande i Gymnasie- och arbetslivsnämnden.

Upplands-Brogymnasiet har under pandemin haft distansundervisning enligt ett rullande schema, där en årskurs åt gången varit på plats på skolan. Nu möjliggör den minskade smittspridningen att samtliga elever åter kan vara på plats.

 • - Det är mycket glädjande att eleverna åter kan få undervisning på plats på skolan och få tillbaka sin ordinarie vardag. Vi är oerhört glada att distansundervisningen fungerat så väl, men vi vet också att undervisning på plats ger möjlighet för eleverna att bättre tillgodogöra sig ny kunskap. Vi vill rikta ett stort tack till alla elever och lärare som tillsammans gjort ett fantastiskt arbete under nya omständigheter, säger Fredrik Nordvall, utbildningschef i Upplands-Bro kommun.


* Fredagen den 28 maj stänger bokningen av take away-luncher för gymnasieelever. Detta då luncher från och med måndag 31 maj serveras till samtliga elever på Upplands-Brogymnasiet.

Relaterade nyheter

 • 10 JUN 2021
  Nu har treorna sprungit ut och ettorna och tvåorna har gått på sommarlov. I dagsläget planerar vi för att ha alla elever på plats i skolan vid uppstarten i augusti, något vi längtat mycket efter. Vi ser fram emot en spännande höst...
 • 9 JUN 2021
  På självaste skolavslutningsdagen överraskades Johanna Olsson och eleverna i klass 5 B av utbildningsnämndens ordförande Paul Gustafsson (M), vice ordförande Hans Åberg (L) och utbildningschef Fredrik Nordvall. Blommor, diplom och...
 • 4 JUN 2021
  Sol och blå himmel. Glada anhöriga. Förväntansfulla studenter. Med andra ord utmärkta förutsättningar för en fin studentdag!
Upp