28MAJ2021

Elever på Upplands-Brogymnasiet välkomnas tillbaka till skolan

Från och med måndagen den 31 maj sker all undervisning åter på plats på Upplands-Brogymnasiet. Alla elever hälsas varmt välkomna tillbaka!

Med anledning av de ändrade restriktionerna och den minskade smittspridning kan undervisning åter ske på plats på Upplands-Brogymnasiet. Från och med måndag 31 maj och resten av terminen sker undervisning åter i skolans lokaler.

 • - Det känns bra att terminen kan sluta med att alla åter är på plats i skolan, elever, lärare och övrig personal. Alla har varit disciplinerade och bidragit till att hålla smittspridningen nere, vilket vi vill rikta ett stort tack till er alla för! Framöver ska vi fokusera på att alla ska få hjälp att komma ikapp det man eventuellt missat. Vi hoppas att alla får ett skönt välbehövligt och sommarlov, säger Lisa Edwards (C), ordförande i Gymnasie- och arbetslivsnämnden.

Upplands-Brogymnasiet har under pandemin haft distansundervisning enligt ett rullande schema, där en årskurs åt gången varit på plats på skolan. Nu möjliggör den minskade smittspridningen att samtliga elever åter kan vara på plats.

 • - Det är mycket glädjande att eleverna åter kan få undervisning på plats på skolan och få tillbaka sin ordinarie vardag. Vi är oerhört glada att distansundervisningen fungerat så väl, men vi vet också att undervisning på plats ger möjlighet för eleverna att bättre tillgodogöra sig ny kunskap. Vi vill rikta ett stort tack till alla elever och lärare som tillsammans gjort ett fantastiskt arbete under nya omständigheter, säger Fredrik Nordvall, utbildningschef i Upplands-Bro kommun.


* Fredagen den 28 maj stänger bokningen av take away-luncher för gymnasieelever. Detta då luncher från och med måndag 31 maj serveras till samtliga elever på Upplands-Brogymnasiet.

Relaterade nyheter

 • 12 JAN 2022
  Välkommen på Öppet hus på Fordonsprogrammets transportinriktning! Lördagen den 12 februari kl. 9 - 12 är du välkommen att hälsa på hos oss på Energivägen 19 i Brunna (vi kommer vara utomhus). Kom och möt elever och personal, kolla...
 • 21 DEC 2021
  Är du intresserad av dans? Då ska du söka Dansprofil på Upplands-Brogymnasiet, då du kan kombinera dina gymnasiestudier med dansträning. Tillsammans lär vi oss koreografier, grundsteg, teknik och mycket mer i flera dansstilar, framför...
 • 3 DEC 2021
  Tisdagen den 1 februari bjuder vi in till ännu ett öppet hus på Upplands-Brogymnasiet mellan kl. 18 och 19.30. Välkommen att titta på våra lokaler, träffa elever och personal och ställa dina frågor på plats. Rektor håller även en kort...
Upp