24MAJ2021

Välkommen till digitalt samtal om trygghet och brott

Onsdag den 2 juni är det dags för öppen trygghetsdialog. Lyssna in och ställ dina frågor till kommunen och lokalpolisen.

Kommunloggan på kommunhuset samt polisens logga.

Upplands-Bro kommun och lokalpolisen i Järfälla/Upplands-Bro bjuder in invånarna till dialog.

Mötet hålls onsdag den 2 juni klockan 18:30-20:30.

Det hålls digitalt och är öppet för alla. Temat är trygghet och brott. Lyssna in och ställ frågor till representanter från Trygghets- och preventionsenheten i Upplands-Bro kommun samt från lokalpolisområde Järfälla/Upplands-Bro.

Så gör du för att delta

Anmäl dig senast 31 maj genom att skicka ett mail till trygg@upplands-bro.se.

En länk som du använder för att delta i mötet kommer att skickas till den mailadress du använder vid anmälan. Skicka gärna med frågor du önskar ställa!

Välkommen!

Relaterade nyheter

  • 15 JUL 2021
    Dubbelbemanning av väktarpatrullerna i Upplands-Bro kommun är en trygghetsframgång. Satsningen har fungerat så väl att säkerhetsföretaget Rapid nu kopierar den unika lösningen som erbjudande till andra Stockholmskommuner. -Det är...
  • 13 JUL 2021
    De samlas på Snickarvägen 56 i Bro, varje vardagsmorgon. Den andra av totalt tre feriejobbs-perioder har börjat och efter en kort genomgång går alla ungdomar iväg till de väntande uppdragen.
  • 9 JUL 2021
    Upplands-Bro kommun har aktiverat en lång rad trygghetsåtgärder under året. Några delar i detta är Trygghetscentret, fältgruppens uppsökande verksamhet, grannsamverkan, torgaktivering i Bro samt att 370 ungdomar i sommar ges möjlighet...
Upp