17MAJ2021

Ny portal ger dig koll på hur Upplands-Bro utvecklas

”Upplands-Bro utvecklas” är en ny samlingsportal på kommunens webb där du enkelt får en överblick över byggplaner och trafikprojekt i Upplands-Bro. Kommunen arbetar hela tiden för att information ska vara tillgänglig, tydlig och enkel att hitta.

Bild på en webbsida.

Upplands-Bro utvecklas ger dg koll på vad som är på gång inom samhällsplanering i kommunen.

Det är mycket som händer och planeras i kommunen när det gäller bostadsbyggande och trafikprojekt. Därför lanseras nu en samlingsportal på kommunens webb med namnet Upplands-Bro utvecklas.

Här finns också bra information för den som vill flytta till Upplands-Bro eller som nyss har flyttat hit, samt en guide till hur du som invånare kan vara med och påverka.

– Upplands-Bro utvecklas är ett resultat av vårt digitaliseringsarbete. På plattformen finns informationen samlad och lättillgänglig för besökarna. Hittar man inte det man söker kan man enkelt ställa en fråga via chatten på kommunens webb, där svarar våra medarbetare i kontaktcenter, säger Sara Eklind, kommunikations- och digitaliseringschef.

För att invånarna ska kunna vara delaktiga har fokus i arbetet med Upplans-Bro utvecklas varit att ta fram en tydlig sida där alla som vill kan hitta information och enkelt följa den politiska processen i byggärenden.

Här finns sidan

Du hittar Upplands-Bro utvecklas antingen genom att skriva in webbadressen upplands-bro.se/utvecklas.

Du kan också gå via kommunens vanliga webb upplands-bro.se och söka efter ”Upplands-Bro utvecklas”, eller använda direktlänken som finns på kommunens förstasida.

Relaterade nyheter

  • 25 JAN 2022
    En ny detaljplan som ska möjliggöra bygget av två flerbostadshus vid Stationsvägen i Bro går nu ut på samråd. På fastigheten ligger Viktor Jonsson-huset, en av de äldsta byggnaderna i Bro, som enligt förslaget ska bevaras. Den som...
  • 24 JAN 2022
    Området kring det tidigare lantbruksgymnasiet i Säbyholm ska utvecklas. Här planeras för nya bostäder, en badplats och restaurering av småbåtsbryggor. Ett förslag till detaljplan går nu ut för granskning. Den som vill kan tycka till...
  • 21 DEC 2021
    På nyårsafton, den 31 december, får du som är minst 18 år skjuta fyrverkerier i Upplands-Bro kommun från klockan 15.00 fram till klockan 03.00 nästföljande dag.
Upp