17MAJ2021

Ny portal ger dig koll på hur Upplands-Bro utvecklas

”Upplands-Bro utvecklas” är en ny samlingsportal på kommunens webb där du enkelt får en överblick över byggplaner och trafikprojekt i Upplands-Bro. Kommunen arbetar hela tiden för att information ska vara tillgänglig, tydlig och enkel att hitta.

Bild på en webbsida.

Upplands-Bro utvecklas ger dg koll på vad som är på gång inom samhällsplanering i kommunen.

Det är mycket som händer och planeras i kommunen när det gäller bostadsbyggande och trafikprojekt. Därför lanseras nu en samlingsportal på kommunens webb med namnet Upplands-Bro utvecklas.

Här finns också bra information för den som vill flytta till Upplands-Bro eller som nyss har flyttat hit, samt en guide till hur du som invånare kan vara med och påverka.

– Upplands-Bro utvecklas är ett resultat av vårt digitaliseringsarbete. På plattformen finns informationen samlad och lättillgänglig för besökarna. Hittar man inte det man söker kan man enkelt ställa en fråga via chatten på kommunens webb, där svarar våra medarbetare i kontaktcenter, säger Sara Eklind, kommunikations- och digitaliseringschef.

För att invånarna ska kunna vara delaktiga har fokus i arbetet med Upplans-Bro utvecklas varit att ta fram en tydlig sida där alla som vill kan hitta information och enkelt följa den politiska processen i byggärenden.

Här finns sidan

Du hittar Upplands-Bro utvecklas antingen genom att skriva in webbadressen upplands-bro.se/utvecklas.

Du kan också gå via kommunens vanliga webb upplands-bro.se och söka efter ”Upplands-Bro utvecklas”, eller använda direktlänken som finns på kommunens förstasida.

Relaterade nyheter

  • 24 SEP 2021
    Under det senaste året har en rad insatser riktats mot Råby i Bro för att öppna upp och tillgängliggöra park- och naturområden. Det senaste tillskottet finns i skogen bakom Stjärnparken där nya samlingsplatser skapats för ett förbättrat...
  • 10 SEP 2021
      Upplands-Bro kommun har tillsammans med Järfälla kommun, samt Energikontoret Storsthlm, sökt och beviljats stöd för att ta fram klimatinvesteringskoncept för båda kommunerna. Upplands-Bro och Järfälla är hittills de enda svenska...
  • 2 SEP 2021
    Hur skulle det se ut om Enköpingsvägen i Bro byggdes om till en levande småstadsgata? Upplands-Bro kommun gav tre arkitektkontor i uppdrag att visualisera hur Enköpingsvägen skulle kunna se ut 2030 efter att den byggts om till småstadsgata....
Upp