11MAJ2021

Trivselundersökning om kultur- och fritid - tyck!

Mellan den 10–30 maj har du möjlighet att säga vad du tycker i Upplands-Bro kommuns trivselundersökning om kultur- och fritidsverksamheterna. Allt från badplatser, kulturskola, idrottsplatser till fritidsgårdar står i fokus. Tyck till!

BIld med texten Hur trivs du egentligen? och QR-kod.

Nu våras det för trivselfrågor!

Undersökningen rör frågor om trygghet, tillgänglighet och trivsel inom kommunens stora utbud i fritids- och kulturverksamheterna.

Undersökningens mål är att ta reda på hur du trivs och om du känner dig trygg i din närmiljö. Tillsammans kan vi nå dit och din medverkan är avgörande!
Besök länken här för att komma till undersökningen.

Den tar bara några minuter att fylla i och hjälper oss att skapa ett Upplands-Bro där alla får ta plats!

Ungas egen undersökning!

Under samma period genomförs även denna ungdomsinriktade undersökning, Ung i Upplands-Bro 2021, för personer mellan 6–21 år.

Denna undersökning är speciellt anpassad för att ge ungas röster utrymme och vikt i frågor som specifikt rör dem. Tipsa gärna fler att göra undersökningen!

Du hittar Ung i Upplands-Bro 2021 genom att klicka på denna länk.

Bild med texten Ung i Upplands-Bro och en QR-kod.

Relaterade nyheter

  • 28 SEP 2021
    Nu är det klart vilken som blir Årets Upplands-Broförening 2021. Det nyinstiftade priset går till Tibble Sjöscoutkår. Det beslutade Kultur- och fritidsnämnden på sitt sammanträde 28 september.
  • 3 SEP 2021
    Med Stockholm Art Trail vill Stockholms läns museum locka konstpubliken till länets konsthallar. Startskottet gick den 1 september. Detta är ett sätt att sprida kunskap om en del av all den fantastiska kultur som finns i länet.
  • 28 AUG 2021
    Målningar, skulpturer, textil och mer därtill. 64 konstnärer och konsthantverkare deltar i årets konstrunda i Upplands-Bro. Från lördag 28 augusti kan du se verk från varje deltagare i en gemensam presentationsutställning i konsthallen...
Upp