10MAJ2021

Nu kan du chatta med kommunen

Hittar du inte det du letar efter på kommunens hemsida, upplands-bro.se? Då kan du chatta med en medarbetare i kontaktcenter.

Bild på kommunens webb.

Till höger på sidan dyker chat-ikonen upp.

Chatten är en ny kontaktväg in till Upplands-Bro kommun och är ett alternativ till att ringa, mejla eller komma på besök.

Det går bra att använda chatten med din dator, läsplatta eller i mobilen.

Chatten lanseras tisdag 11 maj klockan 9.

Så här fungerar chatten

Du hittar chatten på startsidan på kommunens hemsida (titta längst ut till höger på skärmen).

Illustration av två pratbubblor.

När en medarbetare i kontaktcenter finns tillgänglig syns en bild med två pratbubblor.

Klicka på bilden och starta sedan chatten genom att välja den lilla knappen ”Starta chatt”. Du får upp en ruta och kan börja skriva.

Du avslutar chatten genom att välja ”Avluta chatt” och därefter har du möjlighet att välja att få konversationen skickad till dig som e-post eller ladda ner den som ett dokument i pdf-format.

När chatten har avslutats sparas den i 30 dagar och därefter raderas den automatiskt av systemet.

När kan du chatta med oss?

När en medarbetare i kontaktcenter finns tillgänglig syns en bild med två pratbubblor längs ner till höger på webbplatsen.

Det här är bra att veta när du chattar med kommunen.

Relaterade nyheter

  • 24 SEP 2021
    Nyheter från kommunen landar i helgen i Upplands-Brobornas brevlådor, i en bilaga som delas ut med lokaltidningen Mitt i Upplands-Bro. Läs om satsningarna på näringslivet, aktuella byggplaner och om den fullmatade kulturhösten. Bland...
  • 21 SEP 2021
    Varje år genomförs den nationella kampanjen Krisberedskapsveckan, i år sker det 27 september till 3 oktober. Den provocerande rubriken till trots – hur redo är just du att möta en kris? Här kan du läsa mer om hur du stärker din egen...
  • 21 SEP 2021
    Under hösten går Omdaning Bro in i nästa fas. Som boende i Bro kommer du ha möjlighet delta i utvecklingen av ditt område. Ta chansen och var med och påverka framtidens Bro.
Upp