7MAJ2021

Lansering av ny turism- och besöksnäringsportal måndag den 10 maj

På måndagen den 10 maj klockan 13.00 lanseras en ny turism- och besöksnäringsportal, visitupplandsbro.com. Du kan delta digitalt vid lanseringen via länken längre ner på sidan. Webbportalen är ett initiativ från föreningen Företagarna och i samarbete med kommunen.

Bild på webbsidan

Portalen är en samlingsplats för kommunens besöksmål. Här hittar du information om restauranger, kaféer, hotell, golfbanor, badplatser och trevliga aktiviteter för alla åldrar.

– Upplands-Bro är en fantastisk kommun. Det finns så mycket att se och så mycket att göra. Det är med stor glädje och stolthet jag ser och välkomnar lanseringen av ”Visit Upplands-Bro”, så att fler både i och utanför Upplands-Bro kan upptäcka allt fantastiskt i vår fina kommun. Det är också glädjande att den idé som föddes på ett dialogmöte, mellan oss i kommunen och de företag som drabbades så chockartat hårt när pandemin drabbade oss alla för ett drygt år sedan, förvaltats och utvecklats så bra av vårt lokala näringsliv. Det visar på styrkan och förmågan som finns i vårt lokala näringsliv, säger Fredrik Kjos (M), kommunstyrelsens ordförande.

För många näringsidkare inom besöksnäringen har det varit ett tufft år. Med den nya portalen, visitupplandsbro.com, är målet att attrahera både nya besökare till kommunen och att fler invånare i kommunen tillbringar en del eller hela sin semester på hemmaplan.

Relaterade nyheter

Upp