5MAJ2021

Ella ny vinnare av Funkisfestivalen

Det blir artisten Ella som kommer att representera Upplands-Bro kommun på Funkisfestivalens final 2021 efter att den tidigare vinnaren Magnus dragit sig ur av personliga skäl.

Ella utses till ny vinnare av Funkisfestivalen efter att Magnus dragit sig ur

Ella utses till ny vinnare av Funkisfestivalen efter att Magnus dragit sig ur

Ella har tidigare gått i Upplands-Bro kulturskola och idag studerar hon på gymnasium, den estetiska linjen. Ella har även tidigare medverkat i Funkisfestivalen som gästartist men i år blir hon den som ska representera kommunen i den digitala deltävlingen som ska sändas den 23 augusti.

I den lokala deltävlingen sjöng Ella låten Passa dig, i originalversion av Miriam Bryant. Till finalen byter hon låt tävlar då med Behöver inte dig idag av Clara Klingenström. Artisten ser fram emot augusti månad, då hon ska spela in sin låt inne på Konserhuset Musikaliskas scen i Stockholm.

Vi önskar Ella varmt lycka till i finalen och hoppas att det är många som kommer rösta på bidraget i augusti.

Här kan du se alla bidrag i den lokala deltävlingen:

Relaterade nyheter

  • 28 SEP 2021
    Nu är det klart vilken som blir Årets Upplands-Broförening 2021. Det nyinstiftade priset går till Tibble Sjöscoutkår. Det beslutade Kultur- och fritidsnämnden på sitt sammanträde 28 september.
  • 3 SEP 2021
    Med Stockholm Art Trail vill Stockholms läns museum locka konstpubliken till länets konsthallar. Startskottet gick den 1 september. Detta är ett sätt att sprida kunskap om en del av all den fantastiska kultur som finns i länet.
  • 28 AUG 2021
    Målningar, skulpturer, textil och mer därtill. 64 konstnärer och konsthantverkare deltar i årets konstrunda i Upplands-Bro. Från lördag 28 augusti kan du se verk från varje deltagare i en gemensam presentationsutställning i konsthallen...
Upp