4MAJ2021

Dags att rösta! Vad ska nya sporthallen heta?

I januari efterlyste kommunen namnförslag till den nya sporthallen i Kungsängen. Vem som helst fick lämna förslag och det var det många som gjorde. Nu har tekniska nämnden valt ut de tre namnen som går vidare. Det har blivit dags att rösta!

Sporthall och ett konstverk föreställande en blå figur.

Sporthallen invigdes hösten 2020, nu ska den få sitt namn.

Det är dags för den nya sporthallen i Kungsängen att få sitt namn. Tekniska nämnden beslutade i april att gå vidare med tre av de namnförslag som kom in från allmänheten i början av året.

Dessa är:

Klockhallen

Kungshallen

Kungsbrohallen

Nu kan alla som vill rösta på sitt favoritnamn bland dessa tre. Det vinnande namnet fastställs sedan formellt av tekniska nämndens arbetsutskott. Vi behöver din röst senast den 20 maj.

Så gör du för att rösta

Här i e-tjänsten röstar du på ditt favoritnamn. Du behöver ha bank-ID.

Om du inte har bank-ID (till exempel barn som vill rösta) kan du i stället ringa kontaktcenter så hjälper de dig registrera din röst.

Telefon: 08-581 690 00

Observera! En röst per person.

Relaterade nyheter

  • 7 MAJ 2021
    I veckan var det uppstart för projektet Skapande Förskola. Tre konstnärer kommer under året, tillsammans med barn på sex förskolor i Upplands-Bro, att skapa konst som ska stärka barnens kreativitet och tillgång kulturens alla utt...
  • 5 MAJ 2021
    Det blir artisten Ella som kommer att representera Upplands-Bro kommun på Funkisfestivalens final 2021 efter att den tidigare vinnaren Magnus dragit sig ur av personliga skäl.
  • 29 APR 2021
    Eftersom stora folksamlingar ska undvikas för att minska risken för smittspridning, firas Valborgsmässoafton 2021 i Upplands-Bro med en film.
Fråga oss
Upp