4MAJ2021

Dags att rösta! Vad ska nya sporthallen heta?

I januari efterlyste kommunen namnförslag till den nya sporthallen i Kungsängen. Vem som helst fick lämna förslag och det var det många som gjorde. Nu har tekniska nämnden valt ut de tre namnen som går vidare. Det har blivit dags att rösta!

Sporthall och ett konstverk föreställande en blå figur.

Sporthallen invigdes hösten 2020, nu ska den få sitt namn.

Det är dags för den nya sporthallen i Kungsängen att få sitt namn. Tekniska nämnden beslutade i april att gå vidare med tre av de namnförslag som kom in från allmänheten i början av året.

Dessa är:

Klockhallen

Kungshallen

Kungsbrohallen

Nu kan alla som vill rösta på sitt favoritnamn bland dessa tre. Det vinnande namnet fastställs sedan formellt av tekniska nämndens arbetsutskott. Vi behöver din röst senast den 20 maj.

Så gör du för att rösta

Här i e-tjänsten röstar du på ditt favoritnamn. Du behöver ha bank-ID.

Om du inte har bank-ID (till exempel barn som vill rösta) kan du i stället ringa kontaktcenter så hjälper de dig registrera din röst.

Telefon: 08-581 690 00

Observera! En röst per person.

Relaterade nyheter

  • 21 OKT 2021
    Här hittar du årets höstlovsprogram med massor av roliga aktiviteter. Fler aktiviteter kommer publiceras löpande, trevligt lov!
  • 28 SEP 2021
    Nu är det klart vilken som blir Årets Upplands-Broförening 2021. Det nyinstiftade priset går till Tibble Sjöscoutkår. Det beslutade Kultur- och fritidsnämnden på sitt sammanträde 28 september.
  • 3 SEP 2021
    Med Stockholm Art Trail vill Stockholms läns museum locka konstpubliken till länets konsthallar. Startskottet gick den 1 september. Detta är ett sätt att sprida kunskap om en del av all den fantastiska kultur som finns i länet.
Upp