30APR2021

Henrik Wahlström årets företagare i Upplands-Bro

Varje år delas utmärkelsen Årets företagare ut till en lokal företagare. 2021 står Henrik Wahlström, som driver företaget Brandfast som vinnare. Företaget arbetar med att förebygga brand och andra olyckor.

Johan Aktell, Sparbanken Enköping, Fredrik Kjos (M), kommunstyrelsens ordförande, vinnaren Henrik Wahlström, Brandfast och Birgitta Dickson, ordförande för Företagarna Upplands-Bro.Foto: Upplands-Bro kommun

Utmärkelsen Årets företagare delas ut av föreningen Företagarna Upplands-Bro tillsammans med Upplands-Bro kommun och Sparbanken Enköping står som prisvärd. Den lokala vinnaren går vidare till en regionfinal för att därifrån eventuellt avancera till riksnivå. Traditionsenligt delas priset Årets företagare ut vid den årliga Upplands-Brogalan på Lejondals slott. Med anledning av den rådande situationen med pandemin delades istället utmärkelsen ut på plats på företaget.

Ägaren Henrik Wahlström överraskades av Företagarna Upplands-Bros ordförande Birgitta Dickson, kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos och Johan Arktell, kontorschef för Sparbanken Enköping, som överräckte blommor, gåva och plakett.

Brandfast etablerades i Upplands-Bro kommun 2014 och fokuserar på förebyggande arbete mot brand och utbildningar i livräddning för att nämna några av de tjänster företaget erbjuder.

Utöver vinnaren tilldelades Maria Liss, Blickfånget Optik och Caroline Seth, Almare Stäket, ett hedersomnämnande

Motivering:
Henrik räddar liv och lem, han skyddar hus och hem

I virustider han sig svingar upp på lönsamhetens vingar.

Nya kurser, smarta koncept, alla kunder ger sin accept!

Relaterade nyheter

  • 28 JAN 2022
    Ett mycket gott företagsklimat, högt betyg för bra bemötande av kommunens tjänstepersoner och hela 78,6 procent av eleverna i årskurs 9 som är nöjda med sin skola. Det är några av höjdpunkterna för Upplands-Bro kommun i Sveriges Kommuner...
  • 27 JAN 2022
    Varje år utser kommunen årets Upplands-Broare. Priset går till en eller flera personer som agerat god förebild för andra. Låter det som någon du känner? Nominera nu! Senast 20 februari 2022 behöver vi din nominering.
  • 17 JAN 2022
    Just nu är det ett ansträngt läge i flera av kommunens skolor och förskolor på grund av hög sjukfrånvaro i personalen. Vi behöver tillsammans hålla nere smittspridningen genom att följa myndigheternas rekommendationer.
Upp