20APR2021

Professionell kulturskapare i Upplands-Bro? Välkommen på dialogmöte

I coronakrisen har arbetsmarknaden blivit tuff för många branscher, inte minst för verksamheter inom kultur. Kommunen bjuder nu in professionella kulturskapare till ett öppet dialogmöte. Välkommen med din anmälan.

Kollage med kulturtema. En teaterridå, en målning, keramik som drejas.

Kommunen vill öppna för dialog och samverkan för kunskapsutbyte med lokala kulturskapare och samtal om behovet
och ­möjligheterna till stöd.

Vi kallar därför till ett öppet ­digitalt möte där du som professionell kultur­skapare är välkommen.

När? Måndag 26 april klockan 17:30–19:30.

Hur? För att delta i mötet anmäler du dig snarast till kultur@upplands-bro.se med den mailadress du vill använda, så skickar vi mötes­inbjudan och ­digital länk.

Varmt välkommen!

Relaterade nyheter

  • 7 MAJ 2021
    I veckan var det uppstart för projektet Skapande Förskola. Tre konstnärer kommer under året, tillsammans med barn på sex förskolor i Upplands-Bro, att skapa konst som ska stärka barnens kreativitet och tillgång kulturens alla utt...
  • 5 MAJ 2021
    Det blir artisten Ella som kommer att representera Upplands-Bro kommun på Funkisfestivalens final 2021 efter att den tidigare vinnaren Magnus dragit sig ur av personliga skäl.
  • 4 MAJ 2021
    I januari efterlyste kommunen namnförslag till den nya sporthallen i Kungsängen. Vem som helst fick lämna förslag och det var det många som gjorde. Nu har tekniska nämnden valt ut de tre namnen som går vidare. Det har blivit dags att...
Fråga oss
Upp