19APR2021

Skicka in synpunkter inför trygghetsvandring i Bro

Den 21 april ordnas en trygghetsvandring i Bro. På grund av restriktionerna kan kommunen inte bjuda in allmänheten att delta som vanligt, men alla som vill är välkomna att mejla in synpunkter.

Kommunhusets fasad med logga.

Varje år ordnas trygghetsvanringar i kommunen. Nu är det dags för en vandring i Bro.

Vandringen sker den21 april och genomförs av Fältgruppen från trygghet och säkerhet samt medarbetare från gata park, tekniska kontoret, kultur- och fritid, polisen, brandkåren och Upplands-Brohus.

I vanliga fall bjuds allmänheten in att delta men det går inte nu på grund av rådande restriktioner.

I stället uppmanas alla som har synpunkter på närmiljön i de nämna områdena att mejla in dem i stället. Bifoga gärna en bild på den plats du vill uppmärksamma.

Skicka in senast 21 april

Mejla dina synpunkter till trygg@upplands-bro.se.

Det går också bra att posta synpunkterna.
Adress: Upplands-Bro Kommun, 196 81, Kungsängen

Här kan du läsa mer om kommunens trygghetsvandringar.

Relaterade nyheter

  • 9 DEC 2021
    I Upplands-Bro växer en stor mängd mistel. Kommunen har nu utfört ett beskärningsarbete för att vårda värdträden som misteln växer på. Den som vill kan hämta ett gratis knippe mistel på torgen i Kungsängen eller Bro från fredag 10...
  • 26 OKT 2021
    Du som bor och vistas i Kungsängen – hur upplever du din närmiljö? Följ med på promenad i området och berätta. Välkommen onsdag 3 november klockan 17-19. Samling vid dagcentralen, Torget 4 i Kungsängen.
  • 12 OKT 2021
    Du som bor och vistas i Brunna – hur upplever du din närmiljö? Följ med på promenad i området och berätta. Välkommen onsdag 20 oktober klockan 17-19. Samling i Hagnässkolans matsal.
Upp