19APR2021

Skicka in synpunkter inför trygghetsvandring i Bro

Den 21 april ordnas en trygghetsvandring i Bro. På grund av restriktionerna kan kommunen inte bjuda in allmänheten att delta som vanligt, men alla som vill är välkomna att mejla in synpunkter.

Kommunhusets fasad med logga.

Varje år ordnas trygghetsvanringar i kommunen. Nu är det dags för en vandring i Bro.

Vandringen sker den21 april och genomförs av Fältgruppen från trygghet och säkerhet samt medarbetare från gata park, tekniska kontoret, kultur- och fritid, polisen, brandkåren och Upplands-Brohus.

I vanliga fall bjuds allmänheten in att delta men det går inte nu på grund av rådande restriktioner.

I stället uppmanas alla som har synpunkter på närmiljön i de nämna områdena att mejla in dem i stället. Bifoga gärna en bild på den plats du vill uppmärksamma.

Skicka in senast 21 april

Mejla dina synpunkter till trygg@upplands-bro.se.

Det går också bra att posta synpunkterna.
Adress: Upplands-Bro Kommun, 196 81, Kungsängen

Här kan du läsa mer om kommunens trygghetsvandringar.

Relaterade nyheter

  • 1 FEB 2021
    Kommunen har bytt ut lamporna som sitter på skyltarna vid en del övergångsställen. De finns för att bilister ska uppmärksamma fotgängare som är på väg att korsa deras väg. Lamporna styrs numer av fotgängarna själva. Så ska du gå över...
  • 7 OKT 2020
    I oktober börjar de första fyrfackskärlen att ställas ut till fritidshus i Upplands-Bro, från november även till villahushållen. Samtidigt byter kommunen avfallsentreprenör vilket innebär nya tömningsdagar för invånarna. Dem håller...
  • 2 JUL 2020
    På måndag 6 juli öppnas Pettersbergsvägen under E18 för trafik. Initialt tillåts enbart personbilar samt gång- och cykeltrafikanter.
Fråga oss
Upp