25MAR2021

McDonalds i Brunna Park invigt

Torsdagen 25 mars invigdes McDonalds i Brunna park av kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos (M).

Två män framför en McDonalds-resturang.

Petter Hollstrand, franchisetagare och Fredrik Kjos (M), kommunstyrelsens ordförande.

Röda mattan var framrullad och det låg förväntan i luften bland de kunder som samlats inför öppnandet av den första hamburgerkedjan i kommunen.

Kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos (M) klippte band, önskade lycka till och överräckte en gåva till franchisetagaren Petter Hollstrand, som sedan visade runt i restaurangen.

104 sittplatser ryms i lokalen, även om vartannat bord just nu är markerat med ett kryss för att gästerna ska kunna hålla avstånd under måltiden. I köket satte aktiviteten igång så snart dörrarna öppnades.

Petter Hollstrand, som sedan tidigare driver ytterligare två McDonalds-restauranger skojar om att han har ”ketchupen i blodet”.

Fredrik Kjos ser positivt på etableringen i Brunna park.

– Det här är en fantastisk kommun med enorma möjligheter. Alla nyetableringar visar att Upplands-Bro är attraktivt för företagen. Vi har ett gott företagsklimat och detta är ett positivt tillskott, säger Fredrik Kjos.

Man klipper ett band framför en restaurang.

Fredrik Kjos (M), kommunstyrelsens ordförande, klippte bandet och förklarader restaurangen invigd.

Relaterade nyheter

  • 24 MAJ 2022
    Kommunen delar årligen ut pris till ett företag som arbetar för en hållbar tillväxt och som har bidragit till att göra Upplands-Bro till en bättre kommun att bo och verka i. Årets utmärkelse gick till konferensanläggningen Happy ...
  • 17 MAJ 2022
    Kommunen delar årligen ut pris till ett företag som arbetar för en hållbar tillväxt och som har bidragit till att göra Upplands-Bro till en bättre kommun att bo och verka i. Här kan du läsa om de nominerade företagen. Vinnaren utses...
  • 11 MAJ 2022
    Ukrainare som anlänt till Upplands-Bro kommun och söker jobb bjuds in till Näringslivsdagen på Bro Park den 18:e maj kl. 13-15. Se information på ukrainska längre ner.
Upp