25MAR2021

McDonalds i Brunna Park invigt

Torsdagen 25 mars invigdes McDonalds i Brunna park av kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos (M).

Två män framför en McDonalds-resturang.

Petter Hollstrand, franchisetagare och Fredrik Kjos (M), kommunstyrelsens ordförande.

Röda mattan var framrullad och det låg förväntan i luften bland de kunder som samlats inför öppnandet av den första hamburgerkedjan i kommunen.

Kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos (M) klippte band, önskade lycka till och överräckte en gåva till franchisetagaren Petter Hollstrand, som sedan visade runt i restaurangen.

104 sittplatser ryms i lokalen, även om vartannat bord just nu är markerat med ett kryss för att gästerna ska kunna hålla avstånd under måltiden. I köket satte aktiviteten igång så snart dörrarna öppnades.

Petter Hollstrand, som sedan tidigare driver ytterligare två McDonalds-restauranger skojar om att han har ”ketchupen i blodet”.

Fredrik Kjos ser positivt på etableringen i Brunna park.

– Det här är en fantastisk kommun med enorma möjligheter. Alla nyetableringar visar att Upplands-Bro är attraktivt för företagen. Vi har ett gott företagsklimat och detta är ett positivt tillskott, säger Fredrik Kjos.

Man klipper ett band framför en restaurang.

Fredrik Kjos (M), kommunstyrelsens ordförande, klippte bandet och förklarader restaurangen invigd.

Relaterade nyheter

  • 12 APR 2021
    Besöksnäringen och restauranger har drabbats hårt ekonomiskt i spåren av pandemin. Kommunfullmäktige har därför beslutat att slopa de årliga avgifterna för alkoholtillsyn, både för 2020 och 2021.
  • 9 APR 2021
    I maj 2021 tillträder Katarina Barter som näringslivschef i Upplands-Bro kommun. Hon har lång erfarenhet av att driva egna företag, styrelsearbete och uppdrag i offentlig sektor. Hon kommer närmast från Solna stad där hon har haft...
  • 9 APR 2021
    Den 8 april samlades politiker, tjänstepersoner och lokala företag för en digital näringslivsträff. Dagen innehöll information om hur kommunen ska växa och utvecklas framöver, samt om arbetet med kommunens nya näringslivsstrategi.
Fråga oss
Upp