15FEB2021

M & M Caravane – säljer och servar husbilar och husvagnar

Fredagen den 12 februari besökte kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos (M) företaget M & M Caravane i Bro, tillsammans med flera representanter för kommunen.

Fyra personer framför husbilar.

Kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos (M) tillsammans med företagets platschef Mikael Asp samt näringslivschef Marcus Nybom och näringslivsutvecklare Nassin Nyholm.

Mikael Asp, platschef för M & M Caravane i Bro, berättade om företaget och visade upp verksamheten för kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos (M), politiska sekreteraren Marcus Sköld (M), näringslivschef Marcus Nybom samt näringslivsutvecklare Nassim Nyholm.

Kommunen genomför regelbundna företagsbesök. Syftet med besöken är att öka kunskapen och förståelse för företagens villkor och förutsättningar.

Önskar du ett företagsbesök?

Kontakta näringslivsutvecklare Nassim Nyholm på e-post nassim.nyholm@upplands-bro.se

Relaterade nyheter

  • 12 JAN 2022
    Tänk gärna på att främja det lokala näringslivet när du planerar dina inköp, så här efter jul- och nyårshelgerna. Många företag och verksamheter har det tufft under de restriktioner som råder och behöver både din omtanke och dina...
  • 3 JAN 2022
    Med start idag den 3 januari börjar Svenskt Näringsliv att skicka ut årets enkät för att mäta det lokala företagsklimatet. Totalt 70 000 företag får snart enkäten i inkorg eller brevlåda, och sista svarsdag är den 31 mars.
  • 3 JAN 2022
    Sedan den 1 december är ICAs högautomatiserade lager i Brunna, i Upplands-Bro i full drift. Det är den första lagerlösningen i Sverige för e-handlad mat. Ambitionen är att det ska kunna växa med de ökande behoven kommande år och nu...
Upp