15JAN2021

Flagga på halv stång till minne av avliden kollega

Upplands-Bro kommun flaggar idag på halv stång för att hedra en av våra medarbetare som gått bort efter en tids sjukdom. Vi minns en varm, duktig och uppskattad kollega.

brinnande ljus.

– Det var med stor sorg vi tog emot beskedet om att en av våra mångåriga medarbetare inte längre finns med oss. Våra tankar går främst till vår medarbetares familj i denna svåra stund, säger kommundirektör Ida Texell.

Relaterade nyheter

  • 28 JAN 2022
    Ett mycket gott företagsklimat, högt betyg för bra bemötande av kommunens tjänstepersoner och hela 78,6 procent av eleverna i årskurs 9 som är nöjda med sin skola. Det är några av höjdpunkterna för Upplands-Bro kommun i Sveriges Kommuner...
  • 27 JAN 2022
    Varje år utser kommunen årets Upplands-Broare. Priset går till en eller flera personer som agerat god förebild för andra. Låter det som någon du känner? Nominera nu! Senast 20 februari 2022 behöver vi din nominering.
  • 17 JAN 2022
    Just nu är det ett ansträngt läge i flera av kommunens skolor och förskolor på grund av hög sjukfrånvaro i personalen. Vi behöver tillsammans hålla nere smittspridningen genom att följa myndigheternas rekommendationer.
Upp