22DEC2020

Vad ska nya sporthallen heta? Namntävling startar i januari 2021!

Den nya sporthallen vid Ekhammarskolan i Kungsängen är invigd – men vad ska den heta? Efter årsskiftet utlyser kommunen en namntävling. Ta fram dina bästa förslag och håll utkik på hemsidan i januari 2021 för mer information.

Bild på sporthall med tre personer som klipper ett blågult band utanför.

I september 2020 invigdes den nya sporthallen men än har den inget namn. På bild Mattias Peterson (C), ordförande i kultur- och fritidsnämnden, till vänster, Vera Grobecker från Tibble-Kungsängen BTK och till höger Olle Eklund från Bro IK.

Den 7 december 2020 tog Tekniska nämnden beslut om att utlysa en namntävling för att namnge den nya sporthallen i Kungsängen på Klockvägen 5 (vid Ekhammarskolan).

All information om process och tidsplan kommer att publiceras i lokalpressen samt på kommunens hemsida i början av januari.

Ni som redan engagerat har skickat in förslag: vi ber er återkomma igen när tävlingen är igång.

Relaterade nyheter

  • 19 MAJ 2022
    Invigningen av den nya friluftsgården vid Lillsjön skulle ha varit i maj månad, men en vattenskada har satt stopp för det. Troligen kan byggnaden inte tas i bruk förrän i augusti.
  • 18 MAJ 2022
    För ett år sedan skrev cykelentusiasten Melvin Johansson ett brev till kommunen och frågade om hjälp med att bygga en dirtcykelbana bakom Lillsjöskolan i Kungsängen. På tisdagen invigdes banan av Kultur- och fritidsnämndens ordförande...
  • 9 MAJ 2022
    Kommunen genomför just nu två undersökningar på området kultur- och fritid. Ta några minuter och svara på frågorna i en eller båda enkäterna. Det är värdefullt för att verksamheterna ska kunna utvecklas! När du deltar har du chans...
Upp