22DEC2020

Vad ska nya sporthallen heta? Namntävling startar i januari 2021!

Den nya sporthallen vid Ekhammarskolan i Kungsängen är invigd – men vad ska den heta? Efter årsskiftet utlyser kommunen en namntävling. Ta fram dina bästa förslag och håll utkik på hemsidan i januari 2021 för mer information.

Bild på sporthall med tre personer som klipper ett blågult band utanför.

I september 2020 invigdes den nya sporthallen men än har den inget namn. På bild Mattias Peterson (C), ordförande i kultur- och fritidsnämnden, till vänster, Vera Grobecker från Tibble-Kungsängen BTK och till höger Olle Eklund från Bro IK.

Den 7 december 2020 tog Tekniska nämnden beslut om att utlysa en namntävling för att namnge den nya sporthallen i Kungsängen på Klockvägen 5 (vid Ekhammarskolan).

All information om process och tidsplan kommer att publiceras i lokalpressen samt på kommunens hemsida i början av januari.

Ni som redan engagerat har skickat in förslag: vi ber er återkomma igen när tävlingen är igång.

Relaterade nyheter

  • 26 MAR 2021
    En ljusskulptur i keramik och en abstrakt målning ledde till vinster i årets vårsalong för Maja Marosi Pezo och Carl Jerrå. I december ställer de ut i en gemensam vinnarutställning i Konsthallen i Kungsängen.
  • 25 MAR 2021
    Upplands-Bro kommun ordnar även denna sommar öppen fritidsverksamhet i form av dagkollo på Hällkana. För en låg avgift erbjuds ditt barn en eller flera veckor med massor av aktiviteter och äventyr i en härlig miljö.
  • 18 MAR 2021
    Den globala klimatmanifestationen Earth hour hålls varje år under en timme den sista lördagen i mars. Då släcker människor världen över sina lampor för att uppmärksamma klimatfrågan. Upplands-Bro kommun deltar med aktiviteter under...
Fråga oss
Upp