22DEC2020

Vad ska nya sporthallen heta? Namntävling startar i januari 2021!

Den nya sporthallen vid Ekhammarskolan i Kungsängen är invigd – men vad ska den heta? Efter årsskiftet utlyser kommunen en namntävling. Ta fram dina bästa förslag och håll utkik på hemsidan i januari 2021 för mer information.

Bild på sporthall med tre personer som klipper ett blågult band utanför.

I september 2020 invigdes den nya sporthallen men än har den inget namn. På bild Mattias Peterson (C), ordförande i kultur- och fritidsnämnden, till vänster, Vera Grobecker från Tibble-Kungsängen BTK och till höger Olle Eklund från Bro IK.

Den 7 december 2020 tog Tekniska nämnden beslut om att utlysa en namntävling för att namnge den nya sporthallen i Kungsängen på Klockvägen 5 (vid Ekhammarskolan).

All information om process och tidsplan kommer att publiceras i lokalpressen samt på kommunens hemsida i början av januari.

Ni som redan engagerat har skickat in förslag: vi ber er återkomma igen när tävlingen är igång.

Relaterade nyheter

  • 21 OKT 2021
    Här hittar du årets höstlovsprogram med massor av roliga aktiviteter. Fler aktiviteter kommer publiceras löpande, trevligt lov!
  • 28 SEP 2021
    Nu är det klart vilken som blir Årets Upplands-Broförening 2021. Det nyinstiftade priset går till Tibble Sjöscoutkår. Det beslutade Kultur- och fritidsnämnden på sitt sammanträde 28 september.
  • 3 SEP 2021
    Med Stockholm Art Trail vill Stockholms läns museum locka konstpubliken till länets konsthallar. Startskottet gick den 1 september. Detta är ett sätt att sprida kunskap om en del av all den fantastiska kultur som finns i länet.
Upp