20DEC2020

Mycket skoj att göra på hemmaplan i vinter

Vi är många som kommer att tillbringa julen och vintern på hemmaplan i år. Och här finns mycket att hitta på. På kommunens webb hittar du allt du behöver för en skön vinter i Upplands-Bro.

Kollage av flera vinterbilder.

På kommunens webb hittar du mycket att göra i vinter i Upplands-Bro. Saknar du något? Skicka in ditt tips, se länk längst ner på sidan.

För kommunens elever närmar sig jullovet och även många vuxna kan snart se fram emot ledighet. Men julen blir som bekant inte som vanligt i år. Vi måste alla ta ansvar och följa myndigheternas råd för att minska smittspridningen och många resor till släkt och vänner ställs in.

Den som tillbringar vintern i Upplands-Bro behöver dock inte gå sysslolös! På kommunens webb finns en uppsjö av tips på saker man kan hitta på, ung som gammal.

Vad sägs om en skridskotur, ett pass i utegymmet, eller kanske en god bok att försjunka i, som du enkelt bokar och hämtar via bibliotekens Take away-tjänst.

– Detta är ett perfekt tillfälle att gå på upptäcktsfärd i vår vackra kommun. Testa en ny pulkabacke med barnen, ta en långpromenad längs vandringslederna, besök en plats du inte tidigare har varit på tidigare. I år måste vi gemensamt hålla i och hålla ut, och ta hand om varandra, säger Ida Texell, kommundirektör.

Relaterade nyheter

  • 26 MAR 2021
    En ljusskulptur i keramik och en abstrakt målning ledde till vinster i årets vårsalong för Maja Marosi Pezo och Carl Jerrå. I december ställer de ut i en gemensam vinnarutställning i Konsthallen i Kungsängen.
  • 25 MAR 2021
    Upplands-Bro kommun ordnar även denna sommar öppen fritidsverksamhet i form av dagkollo på Hällkana. För en låg avgift erbjuds ditt barn en eller flera veckor med massor av aktiviteter och äventyr i en härlig miljö.
  • 18 MAR 2021
    Den globala klimatmanifestationen Earth hour hålls varje år under en timme den sista lördagen i mars. Då släcker människor världen över sina lampor för att uppmärksamma klimatfrågan. Upplands-Bro kommun deltar med aktiviteter under...
Fråga oss
Upp