23SEP2020

Kommunens webbplats nu ännu mer tillgänglig

Vi vill att vår digitala service ska vara tillgänglig för alla. Nu skärps lagkraven och du kan hjälpa oss bli ännu bättre.

Skärmbild av upplands-bro.se

Besökare i våra digitala kanaler ska kunna ta till sig information på vår hemsida och enkelt utföra de digitala tjänster, e-tjänster och appar, som vi erbjuder. 

Från den 23 september 2020 omfattas upplands-bro.se av den nya lagen om tillgänglighet till digital offenlig service som innebär att offentliga aktörers digitala service ska vara tillgänglig för alla.

Vi arbetar löpande med tillgänglighet i våra digitala kanaler och har nu, när lagkraven skärps, gjort ytterligare anpassningar som gör webben mer användbar för alla.

Hjälp oss bli ännu bättre

Ett av kraven är att det ska finnas en tillgänglighetsredogörelse publicerad. Där ska brister i tillgängligheten redovisas och det ska finnas en möjlighet att påtala brister. Vi ser gärna att du använder formuläret för att göra webben ännu mer tillgänglig.

Läs tillgänglighetsredogörelse och lämna förbättringsförslag

Relaterade nyheter

  • 27 JAN 2022
    Varje år utser kommunen årets Upplands-Broare. Priset går till en eller flera personer som agerat god förebild för andra. Låter det som någon du känner? Nominera nu! Senast 20 februari 2022 behöver vi din nominering.
  • 17 JAN 2022
    Just nu är det ett ansträngt läge i flera av kommunens skolor och förskolor på grund av hög sjukfrånvaro i personalen. Vi behöver tillsammans hålla nere smittspridningen genom att följa myndigheternas rekommendationer.
  • 14 JAN 2022
    Med vaken blick söker de av allt de ser genom bilrutan. De känner varje område i Upplands-Bro kommun precis lika bra som de känner varandra. I tio år har KG Sjöblom och Tomas Arvén rattat Grannstödsbilen i Upplands-Bro kommun ihop....
Upp