18SEP2020

Företagsbesök hos Lujabetong

Nyligen besökte representanter från kommunen Lujabetong i Kungsängen och fick en rundtur i fabriken.

Fyra män framför en betongfabrik.

Näringslivschef Marcus Nybom, Tomas Finn produktionschef på Lujabetong, Sebastian Törner VD på Lujabetong samt Fredrik Kjos (M), kommunstyrelsens ordförande.

Lujabetong är det tredje största betongindustriföretaget i Finland. De har 700 anställda på 25 orter i Finland, Sverige och Ryssland.

Företaget har en av sina fabriker i Brunna.

Under ett besök nyligen berättade Tomas Finn, produktionschef, och Sebastian Törner, VD, om företaget och visade upp Lujabetongs verksamhet för kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos (M), politiska sekreterare Marcus Sköld (M), näringslivschef Marcus Nybom och näringslivsutvecklare Nassim Nyholm.

Kommunen genomför regelbundna företagsbesök. Syftet med besöken är att öka kunskapen och förståelsen för företagens villkor och förutsättningar. Kommunen får möjlighet att lyssna in synpunkter och idéer samt får information om företaget och framtidsplanerna.

Om du önskar ett företagsbesök kontakta näringslivsutvecklare Nassim Nyholm på e-post: nassim.nyholm@upplands-bro.se

Relaterade nyheter

  • 27 JAN 2022
    Varje år utser kommunen årets Upplands-Broare. Priset går till en eller flera personer som agerat god förebild för andra. Låter det som någon du känner? Nominera nu! Senast 20 februari 2022 behöver vi din nominering.
  • 17 JAN 2022
    Just nu är det ett ansträngt läge i flera av kommunens skolor och förskolor på grund av hög sjukfrånvaro i personalen. Vi behöver tillsammans hålla nere smittspridningen genom att följa myndigheternas rekommendationer.
  • 14 JAN 2022
    Med vaken blick söker de av allt de ser genom bilrutan. De känner varje område i Upplands-Bro kommun precis lika bra som de känner varandra. I tio år har KG Sjöblom och Tomas Arvén rattat Grannstödsbilen i Upplands-Bro kommun ihop....
Upp