18SEP2020

Företagsbesök hos Lujabetong

Nyligen besökte representanter från kommunen Lujabetong i Kungsängen och fick en rundtur i fabriken.

Fyra män framför en betongfabrik.

Näringslivschef Marcus Nybom, Tomas Finn produktionschef på Lujabetong, Sebastian Törner VD på Lujabetong samt Fredrik Kjos (M), kommunstyrelsens ordförande.

Lujabetong är det tredje största betongindustriföretaget i Finland. De har 700 anställda på 25 orter i Finland, Sverige och Ryssland.

Företaget har en av sina fabriker i Brunna.

Under ett besök nyligen berättade Tomas Finn, produktionschef, och Sebastian Törner, VD, om företaget och visade upp Lujabetongs verksamhet för kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos (M), politiska sekreterare Marcus Sköld (M), näringslivschef Marcus Nybom och näringslivsutvecklare Nassim Nyholm.

Kommunen genomför regelbundna företagsbesök. Syftet med besöken är att öka kunskapen och förståelsen för företagens villkor och förutsättningar. Kommunen får möjlighet att lyssna in synpunkter och idéer samt får information om företaget och framtidsplanerna.

Om du önskar ett företagsbesök kontakta näringslivsutvecklare Nassim Nyholm på e-post: nassim.nyholm@upplands-bro.se

Relaterade nyheter

  • 11 MAJ 2021
    Sätta upp: 2021-05-11 Tas ned: 2021-06-11
  • 10 MAJ 2021
    Hittar du inte det du letar efter på kommunens hemsida, upplands-bro.se? Då kan du chatta med en medarbetare i kontaktcenter.
  • 30 APR 2021
    Varje år delas utmärkelsen Årets företagare ut till en lokal företagare. 2021 står Henrik Wahlström, som driver företaget Brandfast som vinnare. Företaget arbetar med att förebygga brand och andra olyckor.
Fråga oss
Upp