17SEP2020

Tidig kväll med Kjos: Kungsängen 19 september klockan 14-15

På lördag, 19 september, klockan 14-15 hålls ett öppet möte med kommunstyrelsens ordförande. Delta på plats eller på distans. Mötet kommer att livesändas digitalt med möjlighet att skicka in frågor.

Bild på en man.

Delta i ett samtal om stort och smått i kommunen med Fredrik Kjos (M), kommunstyrelsens ordförande.

Tid och plats för höstens omgång av Tidig kväll med Kjos

 • Lördag 12 september klockan 14-15. Plats: Bro.
  Mötet hålls i kafé Nyfiket i Brohuset. Vi följer rådande restriktrktioner, därför är det begränsat antal platser - kom i tid! Vi bjuder på enklare fika.
 • Lördag 19 september klockan 14-15. Plats: Kungsängen.
  Mötet hålls utomhus på torget framför Kulturhuset. Vid dåligt väder hålls mötet inne i Kontaktcenter i kommunhusets entré. Om det blir inomhusmöte är det begränsat antal platser så kom i tid! Vi bjuder på enklare fika.
 • Torsdag 22 oktober klockan 18:30-19:30.
  Plats: Bro.
  Kafé Nyfiket.
 • Tisdag 1 december klockan 18:30-19.30.
  Plats: Kungsängen. Kontakcenter i kommunhusets entré.

Delta på distans

Här, i kommunens youtube-kanal kan du följa livesändningen.

Du kan delta genom att skicka in frågor och synpunkter via menti.com. Instruktioner kommer att ges vid varje tillfälle.

Relaterade nyheter

 • 27 JAN 2022
  Varje år utser kommunen årets Upplands-Broare. Priset går till en eller flera personer som agerat god förebild för andra. Låter det som någon du känner? Nominera nu! Senast 20 februari 2022 behöver vi din nominering.
 • 17 JAN 2022
  Just nu är det ett ansträngt läge i flera av kommunens skolor och förskolor på grund av hög sjukfrånvaro i personalen. Vi behöver tillsammans hålla nere smittspridningen genom att följa myndigheternas rekommendationer.
 • 14 JAN 2022
  Med vaken blick söker de av allt de ser genom bilrutan. De känner varje område i Upplands-Bro kommun precis lika bra som de känner varandra. I tio år har KG Sjöblom och Tomas Arvén rattat Grannstödsbilen i Upplands-Bro kommun ihop....
Upp