10SEP2020

Ny satsning på service och bemötande

Just nu pågår utbildningen ”Förenkla – helt enkelt”, där ett åttiotal tjänstepersoner och politiker deltar för att gemensamt utveckla kommunens service och myndighetsutövning.

En man står framför en publik på en scen.

Lars Ericson, tidigare hotellägare, föreläste om företagarens perspektiv i relationen till kommuner under första utbildningstillfället.

"Förenkla helt enkelt" syftar till att ytterligare stärka kommunens goda företagsklimat genom att förenkla för företagarna i deras kontakter med kommunen.

Utbildningens syfte är också att att öka förståelsen för företagens delvis byråkratiska vardag genom inspiration och gemensamma övningar.

– Vi strävar hela tiden efter att utveckla vår service och myndighetsutövning. Den här utbildningen är ännu ett viktigt steg på vägen, säger kommunens näringslivschef Marcus Nybom.

– Vi har ett väldigt bra lokalt företagsklimat i kommunen idag, och det vill vi självklart utveckla. Utgångspunkten i vårt utvecklingsarbete är företagens egen syn på hur vi tillsammans skapar ett ännu bättre företagsklimat i Upplands-Bro, säger Fredrik Kjos (M), kommunstyrelsens ordförande.

Relaterade nyheter

  • 31 AUG 2020
    Nu, i augusti 2020, inleds processen med att ta fram en ny näringslivsstrategi för kommunen. Strategin anger en inriktning för kommunens näringslivsutveckling och vilka fokusområden som är prioriterade.
  • 23 JUN 2020
    Är ditt företag på jakt efter ny mark eller nya lokaler? Eller är ditt företag intresserat av att sälja mark eller hyra ut lokal i Upplands-Bro? Då ska du delta i kommunens Arena för tillväxt den 28 september!
  • 15 JUN 2020
    Nu inledes processen med att ta fram en ny näringslivsstrategi. Du som är företagare i kommunen kan vara med och påverka. Delta i enkätundersökningen nedan och anmäl dig till en av våra workshops redan nu.
Upp