10SEP2020

Ny satsning på service och bemötande

Just nu pågår utbildningen ”Förenkla – helt enkelt”, där ett åttiotal tjänstepersoner och politiker deltar för att gemensamt utveckla kommunens service och myndighetsutövning.

En man står framför en publik på en scen.

Lars Ericson, tidigare hotellägare, föreläste om företagarens perspektiv i relationen till kommuner under första utbildningstillfället.

"Förenkla helt enkelt" syftar till att ytterligare stärka kommunens goda företagsklimat genom att förenkla för företagarna i deras kontakter med kommunen.

Utbildningens syfte är också att att öka förståelsen för företagens delvis byråkratiska vardag genom inspiration och gemensamma övningar.

– Vi strävar hela tiden efter att utveckla vår service och myndighetsutövning. Den här utbildningen är ännu ett viktigt steg på vägen, säger kommunens näringslivschef Marcus Nybom.

– Vi har ett väldigt bra lokalt företagsklimat i kommunen idag, och det vill vi självklart utveckla. Utgångspunkten i vårt utvecklingsarbete är företagens egen syn på hur vi tillsammans skapar ett ännu bättre företagsklimat i Upplands-Bro, säger Fredrik Kjos (M), kommunstyrelsens ordförande.

Relaterade nyheter

  • 12 MAJ 2021
    Kommunen delar årligen ut pris till ett företag som arbetar för en hållbar tillväxt och som har bidragit till att göra Upplands-Bro till en bättre kommun att bo och verka i. Årets vinnare är Bioinspira by Johanna AB.
  • 7 MAJ 2021
    På måndagen den 10 maj klockan 13.00 lanseras en ny turism- och besöksnäringsportal, visitupplandsbro.com. Du kan delta digitalt vid lanseringen via länken längre ner på sidan. Webbportalen är ett initiativ från föreningen Företagarna...
  • 4 MAJ 2021
    Upplands-Bro kommun vill förenkla för lokala företag att delta i direktupphandlingar som görs av kommunens verksamheter. Det gäller upphandlingar där beloppet understiger 615 312 kr (gäller för 2021).
Fråga oss
Upp