4SEP2020

Han blir ny utbildningschef i Upplands-Bro kommun

Den 1 december 2020 tillträder Fredrik Nordvall som utbildningschef i Upplands-Bro kommun. Han kommer närmast från en tjänst som skolchef/förvaltningschef i Hallsbergs kommun.

Porträtt på man.

Fredrik Nordvall tillträder som utbildningschef i december 2020.

Fredrik Nordvall har en bred bakgrund och har arbetat med skolledningsfrågor och skolutveckling i 19 år. Som lärare, utvecklingsledare, biträdande rektor, rektor och förvaltningschef. Sin senaste tjänst, som skolchef och förvaltningschef i Hallsbergs kommun, har han haft i sju år.

– Jag tar med mig många positiva upplevelser och erfarenheter till Upplands-Bro. Det känns mycket inspirerande att tillsammans med övriga medarbetare i kommunen få driva den fortsatta utvecklingen framåt. Jag ser fram emot att vi gemensamt ska göra skillnad för alla barn och unga i Upplands-Bro, säger Fredrik Nordvall.

Kommundirektör Ida Texell ser fram emot det kommande samarbetet med den nya utbildningschefen.

– Fredriks långsiktiga kvalitetsarbete med utgångspunkt i barnens bästa gör att jag är stolt att välkomna honom till Upplands-Bro kommun, säger Ida Texell.

Relaterade nyheter

  • 20 OKT 2021
    UBG Filmförening visar klassikern Tillbaka till framtiden idag onsdag kl 15.30 i filmstudion i hus 9.
  • 20 OKT 2021
    Vid höstterminens start öppnade Jensen Bro Mälarstrand dörrarna för elever. Med anledning av de restriktioner som funnits kopplat till pandemin hölls den formella invigningen i mitten av oktober.
  • 15 OKT 2021
    Att använda digitala verktygen är en naturlig och självklar del av vardagen för de allra flesta barn idag. Digitala verktyg kan användas för att göra undervisning i förskolor och skolor mer tillgänglig för alla barn och stärka barnens...
Upp