2SEP2020

Tidig kväll med Kjos – ställ dina frågor till kommunstyrelsens ordförande

Möt Fredrik Kjos (M), i sin roll som kommunstyrelsens ordförande, i ett samtal om stort och smått i kommunen. Med hänsyn till corona sänds mötet även digitalt. Du kan alltså välja att delta på plats – eller på distans.

Porträtt på en man.

Fredrik Kjos (M) möter Upplands-Broborna i sin roll som kommunstyrelsens ordförande.

Hösten 2020 drar Tidig kväll med Kjos igång igen. Upplägget är ett samtal med kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos (M) om stort och smått i kommunen. Alla Upplands-Brobor är välkomna att delta.

Här kan du lyfta saker du tycker är viktiga eller ställa frågor till Fredrik Kjos. Till exempel:

 • Frågor som är aktuella i området du bor i.
 • Saker du tycker borde förändras.
 • Hur vi tillsammans kan göra Upplands-Bro kommun till en ännu bättre plats att leva på.

Delta på plats - eller på distans

I möteslokalerna kommer hänsyn att tas till corona och möbleras så att besökarna kan hålla avstånd till varandra.

Under hösten kommer Tidig kväll med Kjos även att livesändas i kommunens youtube-kanal. Den som följer mötet över nätet kan skicka in synpunkter och frågor med sin dator eller telefon via menti.com. Instruktioner kommer att synas tydligt under sändningen.

Fredrik Kjos (M) är kommunstyrelsens ordförande sedan valet 2018.

Kommunstyrelsen fungerar som kommunens regering med uppdrag att styra kommunen och genomföra förändringar som kommunfullmäktige beslutat.

Tid och plats för höstens omgång av Tidig kväll med Kjos

 • Lördag 12 september klockan 14-15. Plats: Bro. Mötet hålls utomhus på torget i centrum, framför kafé Nyfiket. Vid dåligt väder hålls mötet inne i kafét. Om det blir inomhusmöte är det begränsat antal platser så kom i tid! Vi bjuder på enklare fika.
 • Lördag 19 september klockan 14-15. Plats: Kungsängen. Mötet hålls utomhus på torget framför Kulturhuset. Vid dåligt väder hålls mötet inne i Kontaktcenter i kommunhusets entré. Om det blir inomhusmöte är det begränsat antal platser så kom i tid! Vi bjuder på enklare fika.
 • Torsdag 22 oktober klockan 18.30-19.30. Plats: Bro, kafé Nyfiket.
 • Tisdag 1 december klockan 18.30-19.30. Plats: Kungsängen, Kontakcenter i kommunhusets entré.

Delta på distans

Länk till de livesända mötena finns på www.upplands-bro.se/tidigkvall.

Du kan delta genom att skicka in frågor och synpunkter via menti.com. Instruktioner kommer att ges vid varje tillfälle.

Relaterade nyheter

 • 28 JAN 2022
  Ett mycket gott företagsklimat, högt betyg för bra bemötande av kommunens tjänstepersoner och hela 78,6 procent av eleverna i årskurs 9 som är nöjda med sin skola. Det är några av höjdpunkterna för Upplands-Bro kommun i Sveriges Kommuner...
 • 27 JAN 2022
  Varje år utser kommunen årets Upplands-Broare. Priset går till en eller flera personer som agerat god förebild för andra. Låter det som någon du känner? Nominera nu! Senast 20 februari 2022 behöver vi din nominering.
 • 17 JAN 2022
  Just nu är det ett ansträngt läge i flera av kommunens skolor och förskolor på grund av hög sjukfrånvaro i personalen. Vi behöver tillsammans hålla nere smittspridningen genom att följa myndigheternas rekommendationer.
Upp