31AUG2020

Startskott för ny näringslivsstrategi

Nu, i augusti 2020, inleds processen med att ta fram en ny näringslivsstrategi för kommunen. Strategin anger en inriktning för kommunens näringslivsutveckling och vilka fokusområden som är prioriterade.

En man håller föredrag framför en grupp människor i ett konferensrum.

Den 26 augusti hölls den första av en serie träffar i arbetet med kommunens nya näringslivsstrategi.

Den 26 augusti samlades runt 15 företagare och representanter från de lokala företagarföreningarna för en gemensam workshop på Happy Tammsvik.

Vid workshopen diskuterades bland annat styrkor, svagheter, hot och möjligheter för kommunens fortsatta näringslivsutveckling.

Detta var den första workshopen i en serie av träffar och dialogmöten. Nästa workshop med det lokala näringslivet äger rum den 3 september i Kungsängen.

Relaterade nyheter

  • 12 MAJ 2021
    Kommunen delar årligen ut pris till ett företag som arbetar för en hållbar tillväxt och som har bidragit till att göra Upplands-Bro till en bättre kommun att bo och verka i. Årets vinnare är Bioinspira by Johanna AB.
  • 7 MAJ 2021
    På måndagen den 10 maj klockan 13.00 lanseras en ny turism- och besöksnäringsportal, visitupplandsbro.com. Du kan delta digitalt vid lanseringen via länken längre ner på sidan. Webbportalen är ett initiativ från föreningen Företagarna...
  • 4 MAJ 2021
    Upplands-Bro kommun vill förenkla för lokala företag att delta i direktupphandlingar som görs av kommunens verksamheter. Det gäller upphandlingar där beloppet understiger 615 312 kr (gäller för 2021).
Fråga oss
Upp