31AUG2020

Startskott för ny näringslivsstrategi

Nu, i augusti 2020, inleds processen med att ta fram en ny näringslivsstrategi för kommunen. Strategin anger en inriktning för kommunens näringslivsutveckling och vilka fokusområden som är prioriterade.

En man håller föredrag framför en grupp människor i ett konferensrum.

Den 26 augusti hölls den första av en serie träffar i arbetet med kommunens nya näringslivsstrategi.

Den 26 augusti samlades runt 15 företagare och representanter från de lokala företagarföreningarna för en gemensam workshop på Happy Tammsvik.

Vid workshopen diskuterades bland annat styrkor, svagheter, hot och möjligheter för kommunens fortsatta näringslivsutveckling.

Detta var den första workshopen i en serie av träffar och dialogmöten. Nästa workshop med det lokala näringslivet äger rum den 3 september i Kungsängen.

Relaterade nyheter

  • 10 SEP 2020
    Just nu pågår utbildningen ”Förenkla – helt enkelt”, där ett åttiotal tjänstepersoner och politiker deltar för att gemensamt utveckla kommunens service och myndighetsutövning.
  • 23 JUN 2020
    Är ditt företag på jakt efter ny mark eller nya lokaler? Eller är ditt företag intresserat av att sälja mark eller hyra ut lokal i Upplands-Bro? Då ska du delta i kommunens Arena för tillväxt den 28 september!
  • 15 JUN 2020
    Nu inledes processen med att ta fram en ny näringslivsstrategi. Du som är företagare i kommunen kan vara med och påverka. Delta i enkätundersökningen nedan och anmäl dig till en av våra workshops redan nu.
Upp