1AUG2020

Bra e-tjänster inför skolstart

Den 20 augusti drar höstterminen igång på skolorna i Upplands-Bro. För den som behöver specialkost, skolskjuts, modersmålsundervisning eller plats på fritids, och ännu inte har anmält detta, är det hög tid att göra det. Det går enkelt och snabbt via kommunens e-tjänst.

Anonym hand skriver på en bärbar dator.

Allt som behövs för att använda kommunens e-tjänst är ett bank-ID.

För de elever som har behov av specialkost eller skolskjuts, vill delta i modersmålsundervisning eller ska gå på fritids behöver en anmälan om detta göras till kommunen av vårdnadshavare.

E-tjänsten når du via kommunens hemsida www.upplands-bro.se. Du klickar dig enkelt fram till e-tjänsten för ditt ärende. Allt som behövs för att använda e-tjänsten är ett bank-ID.

Inget bank-ID?

Om du saknar bank-ID kan du i stället göra anmälan genom att höra av dig till kommunens kontaktcenter så hjälper personalen dig vidare.

Relaterade nyheter

  • 6 SEP 2021
    Tisdag den 14 september klockan 18.00 håller UBG föräldramöte för vårdnadshavare till elever i åk 1. På grund av pandemin kommer mötet att genomföras klassvis i olika salar.
  • 11 AUG 2021
    Elever från Upplands-Bro som antagits Fridegårdsgymnasiet kan hämta ut sina SL-kort på kontaktcenter i Kungsängen från och med 12 augusti.
  • 11 AUG 2021
    Om du är intresserad av att byta skola till Upplands-Brogymnasiet kontaktar du ansvarig Studie- och yrkesvägledare via mail eller telefon.
Upp