16JUL2020

Stärkt polisnärvaro i Bro ger resultat

Sedan sprängningen i Upplands-Bro den 29 juni pågår ett brett polisiärt arbete i området i tät samverkan med kommunens organisation och verksamheter. Den förstärkta polisnärvaron kommer att fortsätta en tid framöver, skriver polisen på sin hemsida.

Polisbil på torget i Bro centrum.

Polisen fortsätter ha stärkt närvaro Bro en tid framöver.

Ett direkt resultat av detta arbete är ett uppdagat grovt narkotikabrott med flera kilo narkotika i beslag där två misstänkta gärningspersoner för närvarande är häktade, skriver polisen på sin hemsida.

Läs hela artikeln här.

Relaterade nyheter

  • 18 MAJ 2022
    Upplands-Bro kommun erbjuder familjerådgivning, riktat till par, som en del i den kommunala servicen. Man kan också få hjälp i sin relation till vuxna barn. De rådgivande samtalen är subventionerade, det första mötet är gratis och...
  • 17 MAJ 2022
    Hur skapar man förutsättningar för ett gott och hållbart ledarskap inom en organinsation, som en kommun? Och finns det något att lära av Schibboleteffekten?
  • 16 MAJ 2022
    Vad tycker du att kommunen och polisen bör jobba med när det handlar om trygghet och säkerhet i Upplands-Bro? Kommunen och lokalpolisen håller gemensamt ett antal medborgardialoger under våren för att prata om trygghet och säkerhet...
Upp