2JUL2020

Trygghetscenter utsatt för hot

Med anledning av hot mot Trygghetscenter har vi i samråd med polisen beslutat att tillsätta extra bevakning kring Brohuset i Bro och kommunhuset i Kungsängen som är de två stora mötesplatserna i kommunen.

Foto: Fasaden på Brohuset där Trygghetscenter har sin verksamhet.

Foto: Fasaden på Brohuset där Trygghetscenter har sin verksamhet.

I onsdags kväll den 1 juli publicerades ett hot i sociala medier riktat mot Trygghetscenter i Bro, Upplands-Bro. Kommunen och polisen ser allvarligt på händelsen och har vidtagit åtgärder som bland annat innebär utökad bevakning av platserna.

Trygghetscenter har öppet för ”drop-in” och telefonsamtal. vardagar mellan kl 9-17
Mobil: 0721–788 788

Övriga kommunala verksamheter har öppet som vanligt.

Kontakt
Ida Texell, kommundirektör
ida.texell@upplands-bro.se, 08-581 691 32

Press
Sara Eklind, kommunikationschef
sara.eklind@upplands-bro.se, 073 961 76 90

Relaterade nyheter

  • 7 AUG 2020
    Sommarprojektet Samtidskonst i Bro genomförs den här veckan på olika håll i Bro. I år ska deltagarnas bidrag resultera i just en slags bro – en symbol som binder samman människor med varandra, och med djurens värld.
  • 5 AUG 2020
    Spridningen av coronaviruset och konsekvenserna för hälsa, välmående och ekonomi kan skapa oro som påverkar vardagen negativt. Nu har region Stockholm tagit fram ett kostnadsfritt självhjälpsprogram för den som vill lära sig att hantera...
  • 3 AUG 2020
    Den 20 augusti drar höstterminen igång på skolorna i Upplands-Bro. För den som behöver specialkost, skolskjuts, modersmålsundervisning eller plats på fritids, och ännu inte har anmält detta, är det hög tid att göra det. Det går enkelt...
Upp