2JUL2020

Trygghetscenter utsatt för hot

Med anledning av hot mot Trygghetscenter har vi i samråd med polisen beslutat att tillsätta extra bevakning kring Brohuset i Bro och kommunhuset i Kungsängen som är de två stora mötesplatserna i kommunen.

Foto: Fasaden på Brohuset där Trygghetscenter har sin verksamhet.

Foto: Fasaden på Brohuset där Trygghetscenter har sin verksamhet.

I onsdags kväll den 1 juli publicerades ett hot i sociala medier riktat mot Trygghetscenter i Bro, Upplands-Bro. Kommunen och polisen ser allvarligt på händelsen och har vidtagit åtgärder som bland annat innebär utökad bevakning av platserna.

Trygghetscenter har öppet för ”drop-in” och telefonsamtal. vardagar mellan kl 9-17
Mobil: 0721–788 788

Övriga kommunala verksamheter har öppet som vanligt.

Kontakt
Ida Texell, kommundirektör
ida.texell@upplands-bro.se, 08-581 691 32

Press
Sara Eklind, kommunikationschef
sara.eklind@upplands-bro.se, 073 961 76 90

Relaterade nyheter

  • 27 MAJ 2022
    Måndag den 6 juni är det Sveriges nationaldag. Efter två år av digitalt firande på grund av pandemin så blir det i år efterlängtade festligheter både i Bro och Kungsängen. Arrangörer för evenemangen är Bro-Lossa Hembygdsförening,...
  • 26 MAJ 2022
    I lunchsändningen av Dagens Eko (Sveriges Radio P1), klockan 12.30 idag, kan du lyssna till ett reportage om det dansprojekt som nu genomförs på Kvistberga och Kungsgårdens boenden i Upplands-Bro kommun. I projektet har professionella...
  • 25 MAJ 2022
    Nu har alla boulespelare i Upplands-Bro fått betydligt bättre möjligheter att utöva sitt intresse. På tisdagen invigdes den nya boulebanan intill Kungsängens gamla idrottsplats.
Upp