15JUN2020

Här är kommunens nya rekryteringsportal

Rekryteringsportalen ska ge potentiella framtida medarbetare en snabb överblick över vilka jobb som finns att söka i Upplands-Bro kommun och en känsla av hur det är att jobba här.

En växt, ett robothuvud och en kvinna.

På portalen får besökaren en tydlig bild av Upplands-Bro kommun som arbetsgivare.

Här är det enkelt att hitta fakta om hur rekryteringsprocessen går till och vilka förmåner man har rätt till som anställd. Man kan läsa om organisationsfilosofin, synen på ledarskap och visionen för hur kommunen ska utvecklas framåt.

Allt samlat på ett ställe. Välkommen.

Relaterade nyheter

  • 25 NOV 2021
    Fredag 26 november tänder kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos julbelysningen på torgen i Kungsängen och i Bro. Kom förbi, ta en glögg, kaffe eller juice, mingla och njut av samvaro och julmusik.
  • 21 NOV 2021
    Nu tändas tusen juleljus… Fredag 26 november tänder kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos julbelysningen på torgen i Kungsängen och i Bro. Kom förbi, ta en glögg, kaffe eller juice, mingla och njut av samvaro och julmusik.
  • 12 NOV 2021
    Arbetet med översyn och rustning av gång- och cykelvägar pågår för fullt i Upplands-Bro kommun. Sedan 2019 har en rad insatser skett, både för nya gång- och cykelvägar samt nya busshållplatser.
Upp