4JUN2020

Intresserad av torgplats i sommar? Hör av dig!

Foodtrucks, grönsaksstånd, eller kanske ett tillfälligt loppisbord? Den som är intresserad kan hyra plats på kommunens torg. Platserna kan hyras per dag eller för en längre period.

En foodtruck i solnedgång.

Kommunen hyr ut torgplatser i Kungsängen, Bro och Tibble.

I Upplands-Bro finns sammanlagt 16 torgplatser som kommunen upplåter till personer som önskar bedriva exempelvis torghandel.

Torgplatserna finns i Kungsängens centrum, Bro centrum samt Tibble torg.

Om du är intresserad av nyttja en torgplats, kontakta oss. Torgplatserna kan hyras per dag eller för en längre period.

Kontakta kommunens näringslivsutvecklare Nassim Nyholm om du har frågor eller vill veta mer om kommunens torgplatser: 08-518 32 208 eller nassim.nyholm@upplands-bro.se

Här hittar du mer information om taxor och placering av torgplatserna.

Relaterade nyheter

  • 16 OKT 2020
    Sedan en tid har Coop indikerat att de avser att lämna Broterminalen och flytta verksamheten till en ny anläggning i Eskilstuna. Igår bekräftade Coop planerna och verksamheten vid den nya anläggningen i Eskilstuna beräknas vara i full...
  • 30 SEP 2020
    Hur fungerar en direktupphandling och när får direktupphandling användas? Det var två av huvudfrågorna när kommunen bjöd in föratagare till lunchmöte med utbildning om direktupphandling.
  • 29 SEP 2020
    För andra året i rad arrangerade kommunen Arena för tillväxt, en plattform där företagare på jakt efter mark och lokaler får möta etablerade fastighetsbolag i Upplands-Bro, samt representanter för kommunen.
Upp