1JUN2020

Nybroplans Express förser kunder i hela regionen med gasol

Nybroplans Express levererar gasol i hela Storstockholm. Torsdagen 28 maj besökte kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos (M) företaget i Kungsängen, tillsammans med flera representanter för kommunen.

Två män och en kvinna framför hyllor med gasoltuber.

Kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos (M), i mitten, besökte tillsammans med flera företrädare för kommunen Nybrolans espress där VD Hjalmar Bengtsson Raymond och vice VD Pia Wittboldt Bajohr berättade om verksamheten.

Hjalmar Bengtsson Raymond, VD för Nybroplans Express, berättade om företaget och visade upp verksamheten för kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos (M), politiska sekreteraren Marcus Sköld (M) samt näringslivsutvecklare Nassim Nyholm, torsdagen den 28 maj.

Nybroplans Express är ett transportföretag som levererar gasol i hela Storstockholm, och deras anläggning finns på Kraftvägen i Kungsängen.

Kommunen genomför regelbundna företagsbesök. Syftet med besöken är att öka kunskapen och förståelse för företagens villkor och förutsättningar.

Önskar du ett företagsbesök?

Kontakta näringslivsutvecklare Nassim Nyholm på e-post nassim.nyholm@upplands-bro.se

Relaterade nyheter

  • 23 JUN 2020
    Är ditt företag på jakt efter ny mark eller nya lokaler? Eller är ditt företag intresserat av att sälja mark eller hyra ut lokal i Upplands-Bro? Då ska du delta i kommunens Arena för tillväxt den 28 september!
  • 15 JUN 2020
    Nu inledes processen med att ta fram en ny näringslivsstrategi. Du som är företagare i kommunen kan vara med och påverka. Delta i enkätundersökningen nedan och anmäl dig till en av våra workshops redan nu.
  • 4 JUN 2020
    Foodtrucks, grönsaksstånd, eller kanske ett tillfälligt loppisbord? Den som är intresserad kan hyra plats på kommunens torg. Platserna kan hyras per dag eller för en längre period.
Upp