1JUN2020

Nybroplans Express förser kunder i hela regionen med gasol

Nybroplans Express levererar gasol i hela Storstockholm. Torsdagen 28 maj besökte kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos (M) företaget i Kungsängen, tillsammans med flera representanter för kommunen.

Två män och en kvinna framför hyllor med gasoltuber.

Kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos (M), i mitten, besökte tillsammans med flera företrädare för kommunen Nybrolans espress där VD Hjalmar Bengtsson Raymond och vice VD Pia Wittboldt Bajohr berättade om verksamheten.

Hjalmar Bengtsson Raymond, VD för Nybroplans Express, berättade om företaget och visade upp verksamheten för kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos (M), politiska sekreteraren Marcus Sköld (M) samt näringslivsutvecklare Nassim Nyholm, torsdagen den 28 maj.

Nybroplans Express är ett transportföretag som levererar gasol i hela Storstockholm, och deras anläggning finns på Kraftvägen i Kungsängen.

Kommunen genomför regelbundna företagsbesök. Syftet med besöken är att öka kunskapen och förståelse för företagens villkor och förutsättningar.

Önskar du ett företagsbesök?

Kontakta näringslivsutvecklare Nassim Nyholm på e-post nassim.nyholm@upplands-bro.se

Relaterade nyheter

  • 28 JUN 2022
    Nyföretagarcentrum i Upplands-Bro har avslutats. Kommunen satsar nu på en ny form för att utveckla entreprenörskap och nyföretagande i kommunen. Upplands-Brobor med en dröm och idé ska få möjlighet att utveckla sina affärsidéer. I...
  • 21 JUN 2022
    Näringslivsavdelningen på Upplands-Bro kommun besöker lantbruken i kommunen. Syftet är att öka kunskapen och förståelsen för gröna och areella näringar och samtidigt ge en ökad synlighet för lantbruksföretagen.
  • 20 JUN 2022
    Tillsammans med Stiftelsen Tryggare Sverige arbetar Upplands-Bro kommun med att kartlägga hur brottslighet och otrygghet påverkar det lokala näringslivet. En enkätundersökning genomförs bland företagare i kommunen den 3 juni till 3...
Upp