1JUN2020

Nybroplans Express förser kunder i hela regionen med gasol

Nybroplans Express levererar gasol i hela Storstockholm. Torsdagen 28 maj besökte kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos (M) företaget i Kungsängen, tillsammans med flera representanter för kommunen.

Två män och en kvinna framför hyllor med gasoltuber.

Kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos (M), i mitten, besökte tillsammans med flera företrädare för kommunen Nybrolans espress där VD Hjalmar Bengtsson Raymond och vice VD Pia Wittboldt Bajohr berättade om verksamheten.

Hjalmar Bengtsson Raymond, VD för Nybroplans Express, berättade om företaget och visade upp verksamheten för kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos (M), politiska sekreteraren Marcus Sköld (M) samt näringslivsutvecklare Nassim Nyholm, torsdagen den 28 maj.

Nybroplans Express är ett transportföretag som levererar gasol i hela Storstockholm, och deras anläggning finns på Kraftvägen i Kungsängen.

Kommunen genomför regelbundna företagsbesök. Syftet med besöken är att öka kunskapen och förståelse för företagens villkor och förutsättningar.

Önskar du ett företagsbesök?

Kontakta näringslivsutvecklare Nassim Nyholm på e-post nassim.nyholm@upplands-bro.se

Relaterade nyheter

  • 28 JAN 2022
    Upplands-Bro kommun har ett starkt näringsliv med nära 3000 registrerade företag. Under 2021 genomförde Upplands-Bro kommun över 100 företagsbesök, fler besök än under både 2020 och 2019 tillsammans. Den ökade dialogen med näringslivet...
  • 27 JAN 2022
    En vägledande guide med fokus på näringslivet och dess centrala roll i brottsförebyggande arbete har tagits fram. Skriften är resultatet av ett samarbete mellan Svenskt Näringsliv, Brå, länsstyrelserna och polisen som bygger på att...
  • 12 JAN 2022
    Tänk gärna på att främja det lokala näringslivet när du planerar dina inköp, så här efter jul- och nyårshelgerna. Många företag och verksamheter har det tufft under de restriktioner som råder och behöver både din omtanke och dina...
Upp