12MAJ2020

Är du preppad? Krisberedskapsveckan 11-17 maj

Varje år genomförs den nationella informationskampanjen Krisberedskapsveckan leds av Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB). Syftet är att öka människors motståndskraft inför samhällskriser. Årets kampanj genomförs 11–17 maj.

Broschyren "Om krisen eller kriget kommer" som gavs ut av MSB 2018.

Broschyren "Om krisen eller kriget kommer" som gavs ut av MSB 2018. Foto: Most Photos

Krisinformation.se - all viktig information samlad på en plats

Vid en kris är det viktigt att du vet var du ska kunna hitta bekräftad information snabbt. Krisinformation.se är en webbplats som förmedlar information från myndigheter och andra ansvariga i samband med en kris eller allvarlig händelse.

Relaterade nyheter

  • 25 NOV 2021
    Fredag 26 november tänder kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos julbelysningen på torgen i Kungsängen och i Bro. Kom förbi, ta en glögg, kaffe eller juice, mingla och njut av samvaro och julmusik.
  • 21 NOV 2021
    Nu tändas tusen juleljus… Fredag 26 november tänder kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos julbelysningen på torgen i Kungsängen och i Bro. Kom förbi, ta en glögg, kaffe eller juice, mingla och njut av samvaro och julmusik.
  • 12 NOV 2021
    Arbetet med översyn och rustning av gång- och cykelvägar pågår för fullt i Upplands-Bro kommun. Sedan 2019 har en rad insatser skett, både för nya gång- och cykelvägar samt nya busshållplatser.
Upp