5MAJ2020

Dags att anmäla till sommarsimskola

Upplands-Bro kommun bjuder liksom tidigare år barn och ungdomar till sommarsimskola i Bro simhall. I år prioriteras barn födda år 2007–2013.

Barn i simbassäng

Simskolan hålls vardagar 15 juni - 26 juni, förutom midsommarafton. Nio lektionstillfällen á 45 minuter är schemalagda mellan 8.45-14.30 beroende på grupptillhörighet.

Sista anmälningsdag är den 1 juni. Anmälning är bindande efter att du accepterat den grupp du tilldelats i kommande kallelse.

Avgiften för barn som deltar är 690 kronor. Avgiften betalas till simhallens reception och ska vara simhallen tillhanda senast den 12 juni. Vid utebliven betalning går platsen vidare till nästa barn i kön.

Vi följer utvecklingen av Corona och planerar i linje med myndigheternas råd. Om ändringar i planen för sommarsimskola 2020 behöver göras kommer du som har skickat in en anmälan att informeras.

Relaterade nyheter

  • 14 OKT 2020
    Sparksapp.se riktar sig till unga i Upplands-Bro i åldern 10-16 år. Tjänsten har tagits fram i ett samarbete mellan kommunen, den ideella föreningen Sparks generation och PWC experience center. Syftet är att fler unga ska hitta ”sin...
  • 7 OKT 2020
    Här hittar du årets höstlovsprogram med massor av roliga, rysliga och mysiga höstlovsaktiviteter. Fler aktiviteter kommer publiceras löpande, så håll koll här!
  • 5 OKT 2020
    I våras korades Årets Upplands-Brokonstnär och Årets Upplands-Brohantverkare i samband med den årliga vårsalongen i Konsthallen i Kulturhuset i Kungsängen. Nu ställer vinnarna ut i en gemensam utställning i Konsthallen fram till den...
Upp