1APR2020

Rikspolischefen besökte Trygghetscenter

Tisdag 1 april gjorde rikspolischefen Anders Thornberg ett spontant besök på Trygghetscenter i Bro och fick höra om kommunens satsning på trygghetsarbete.

Flera poliser och tjänstemän i trygghetscenter.

Rikspolischefen Anders Thonberg besökte Trygghetscenter i Brounder tisdagen.

Det var under tisdagen 1 april som rikspolischefen Anders Thornberg spontant, tillsammans med kollegor från lokalpolisen i Järfälla/Upplands-Bro, besökte Trygghetscenter i Bro.

En väldigt positiv överraskning, menar kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos (M).

– Det betyder mycket för oss att vårt arbete med trygghet och säkerhet uppmärksammas så här, säger Fredrik Kjos.

Relaterade nyheter

  • 12 JUN 2021
    Lördagen 12 juni gjorde vaccinationsbussen entré i Upplands-Bro. Under sommaren kommer den varje vecka att stå två dagar i Bro och två dagar i Kungsängen. Första dagen besökte kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos (M) vaccinationsbussen...
  • 11 JUN 2021
    Budgeten för 2022 antogs på kommunfullmäktiges sammanträde den 9 juni. Prioriterade frågor är barn och ungas utbildning, trygghet och folkhälsa, livskvalitet inom äldreomsorgen och en hållbar befolkningstillväxt. Hela budgeten vilar...
  • 9 JUN 2021
    Varje år utses en verksamhet till Årets arbetsplats i Upplands-Bro kommun. Nu står det klart att det är äldreboendet Kungsgården som får ta emot utmärkelsen för 2020. En enastående insats under pandemin bidrog till vinsten.
Upp