5FEB2020

Premiär för kommunens välfärdslots

Nu kan du som företagare inom välfärdsområdet träffa kommunens tjänstepersoner via välfärdslotsen för ett inledande möte när du söker etableringsmöjligheter.

Fem personer står uppradade.

Magnolia Bostad AB var först ut med att testa välfärdslotsen. På bild: Marcus Nybom, näringslivschef, Tony Weideskog, affärsutvecklare – områdesansvarig för Magnolia Bostad AB, Helena Åman, socialchef, Jesper Sjögren, stabschef för utbildningsstaben och Henrik Bark, affärsutvecklare, Magnolia Bostad AB. Foto: Upplands-Bro kommun

För att förenkla för dig som vill driva en fristående verksamhet inom utbildning eller etablera samhällsfastigheter (skolor, äldreboenden etc.) erbjuder Upplands-Bro kommun en välfärdslots.

Du som företagare erbjuds via välfärdslotsen en snabb första kontakt med tjänstepersoner som är experter inom olika förvaltningsområden.

Genom välfärdslotsen har du möjlighet att diskutera dina planer med tjänstepersoner inom samhällsbyggnad, utbildning samt socialtjänst. Vid mötet ges information om bland annat befolkningsprognoser och utbyggnadsplaner och varje lotsmöte är anpassat efter dina frågeställningar och önskemål.

Läs mer om lotsen och anmäl ditt intresse!

Relaterade nyheter

  • 23 JUN 2020
    Är ditt företag på jakt efter ny mark eller nya lokaler? Eller är ditt företag intresserat av att sälja mark eller hyra ut lokal i Upplands-Bro? Då ska du delta i kommunens Arena för tillväxt den 28 september!
  • 15 JUN 2020
    Nu inledes processen med att ta fram en ny näringslivsstrategi. Du som är företagare i kommunen kan vara med och påverka. Delta i enkätundersökningen nedan och anmäl dig till en av våra workshops redan nu.
  • 4 JUN 2020
    Foodtrucks, grönsaksstånd, eller kanske ett tillfälligt loppisbord? Den som är intresserad kan hyra plats på kommunens torg. Platserna kan hyras per dag eller för en längre period.
Upp