5FEB2020

Premiär för kommunens välfärdslots

Nu kan du som företagare inom välfärdsområdet träffa kommunens tjänstepersoner via välfärdslotsen för ett inledande möte när du söker etableringsmöjligheter.

Fem personer står uppradade.

Magnolia Bostad AB var först ut med att testa välfärdslotsen. På bild: Marcus Nybom, näringslivschef, Tony Weideskog, affärsutvecklare – områdesansvarig för Magnolia Bostad AB, Helena Åman, socialchef, Jesper Sjögren, stabschef för utbildningsstaben och Henrik Bark, affärsutvecklare, Magnolia Bostad AB. Foto: Upplands-Bro kommun

För att förenkla för dig som vill driva en fristående verksamhet inom utbildning eller etablera samhällsfastigheter (skolor, äldreboenden etc.) erbjuder Upplands-Bro kommun en välfärdslots.

Du som företagare erbjuds via välfärdslotsen en snabb första kontakt med tjänstepersoner som är experter inom olika förvaltningsområden.

Genom välfärdslotsen har du möjlighet att diskutera dina planer med tjänstepersoner inom samhällsbyggnad, utbildning samt socialtjänst. Vid mötet ges information om bland annat befolkningsprognoser och utbyggnadsplaner och varje lotsmöte är anpassat efter dina frågeställningar och önskemål.

Läs mer om lotsen och anmäl ditt intresse!

Relaterade nyheter

  • 28 JUN 2022
    Nyföretagarcentrum i Upplands-Bro har avslutats. Kommunen satsar nu på en ny form för att utveckla entreprenörskap och nyföretagande i kommunen. Upplands-Brobor med en dröm och idé ska få möjlighet att utveckla sina affärsidéer. I...
  • 21 JUN 2022
    Näringslivsavdelningen på Upplands-Bro kommun besöker lantbruken i kommunen. Syftet är att öka kunskapen och förståelsen för gröna och areella näringar och samtidigt ge en ökad synlighet för lantbruksföretagen.
  • 20 JUN 2022
    Tillsammans med Stiftelsen Tryggare Sverige arbetar Upplands-Bro kommun med att kartlägga hur brottslighet och otrygghet påverkar det lokala näringslivet. En enkätundersökning genomförs bland företagare i kommunen den 3 juni till 3...
Upp